PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177878
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

to mój ulubiony bohater prosze o odpowieć

ocenił(a) serial na 6
MrArther

No u nas też..Gubcio już kima w fotelu, tylko charczy jak prosiak. Nie możemy spać.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 6
MrArther

Tym PKS to dojadą chyba za miesiąc..powiem Ci, zwierzęta a nie ludzie, zero kultury.
Ja też już idę, bo Rick chcę mi pokazać swoją "Ricktaturę" :D

Tortuga033

Żegnam i narazie wszystkim i dzięki za dzisiejszą imprezę z wrażeniami. Mam nadzieję że każdy jakoś dostanie sie do domu o własnych siłach a jeśli nie to i tak mam to gdzieś :]
Uważaj tam z Rickiem bo Lori czai sie...

ocenił(a) serial na 6
MrArther

No jeszcze wyskoczy jako zombiak...
Jak ktoś jutro wejdzie na ten temat i zobaczy jaka się tu "dyskusja" wywiązała, to chyba zwątpi.

ocenił(a) serial na 4
Tortuga033

Carl w tym momencie w objęciach tej nowej Tyreesa. Jak jej tam? Sharon, Shanon? Aaaa Sasha... Gdzieś się zbunkrowali obydwoje.

Judith?? O kim mówisz??..... O Boże dzieciaka nie ma!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 6
tomb2525

Aaa...pewnie znowu będą grali w warcaby. Carl ostatnio bardzo lubi grać w warcaby.

Jak to?! Lepiej ją szybko znajdź bo jak Rick wpadnie w nerwa to jeszcze chwyci za swoją siekierkę.

ocenił(a) serial na 4
Tortuga033

Taaaa w warcaby.... Zresztą co mi do tego, nie mój dzieciak.

Tortuga033

Merle mówi , że u mnie mu dobrze i nigdzie się nie rusza. No i zdjął już protezę do snu i nie chce mu się jej przykręcać a bez niej nie wychodzi na ulicę.

Tortuga033

Powiedział, że to pier **** i nie będzie obcego bachora pilnował. No i przyszedł do mnie..

ocenił(a) serial na 6
cryingslave

Rick powiedział, cytuję : "W takim razie niech więcej do mnie menda, nie przychodzi po 5 zł na wino". Poza tym mi też wisi ze 20 dychy, które mu dałam z dobroci serca, a on się tak odwdzięcza :(

Tortuga033

Kurde Merle, strasznie agresywny się zrobił jak się dowiedział, że nie dostanie więcej ani od Ciebie ani od Ricka kasy na prytę. Chyba zaraz wezwę policję..

ocenił(a) serial na 6
cryingslave

No jak to mówi Rick : "Shit happens". Lepiej daj mu browara, to zluzuje się i co najwyżej uśnie Ci na kanapie. To zawsze działa.

Tortuga033

Już mu dałam jednego, nie mam więcej a on drze jape " małooo " może podeślijcie kogoś po niego od Gubcia

ocenił(a) serial na 6
cryingslave

Spoko, ale Rick powiedział że to ostatni raz kiedy funduje coś temu żulowi. PS. powiedz mu że jak Gubcio odkryję że nie dał jedzenia Penny, to pójdzie na arenę jak nic..

Tortuga033

Chyba podziałało Merle się wystraszył i wybiegł prędko z mojej chaty, chyba narobił ze strachu w gacie bo niezły swąd się unosi. Także mam już spokój

ocenił(a) serial na 6
cryingslave

To zawsze działa ;] Wiem z doświadczenia. Lepiej żeby jechał po Judith, bo jak się Rick dowie że Carol nie pilnowała dzieciaka, to będzie miała przerypane...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 6
cryingslave

To pewnie z Oskarem...no, no Darylowi to się nie spodoba.

ocenił(a) serial na 10
Tortuga033

numer! daj numer! ;'O

derylepl

oceniając wypowiedzi w tym temacie stwierdzam że fani tego serialu palą niezły staff

ocenił(a) serial na 4
derylepl

Ej, ale jakby go uśmiercili, to nie popełnicie masowego samobójstwa?

ocenił(a) serial na 1
ZiD0

DERYL oraz jego brat nie zginie w ósmym odcinku. Ale za to jest extra ekszyn :D

derylepl

www.facebook. com/pages/Walking- Dead-Polska/171638772979154 - masa ciekawostek na temat serialu

ocenił(a) serial na 9
Pabelito

Raz czy drugi jak to zobaczyłem to ok
Ale nie pod każdym tematem kilka razy