No u nas też..Gubcio już kima w fotelu, tylko charczy jak prosiak. Nie możemy spać.
Tym PKS to dojadą chyba za miesiąc..powiem Ci, zwierzęta a nie ludzie, zero kultury.
Ja też już idę, bo Rick chcę mi pokazać swoją "Ricktaturę" :D
Żegnam i narazie wszystkim i dzięki za dzisiejszą imprezę z wrażeniami. Mam nadzieję że każdy jakoś dostanie sie do domu o własnych siłach a jeśli nie to i tak mam to gdzieś :]
Uważaj tam z Rickiem bo Lori czai sie...
No jeszcze wyskoczy jako zombiak...
Jak ktoś jutro wejdzie na ten temat i zobaczy jaka się tu "dyskusja" wywiązała, to chyba zwątpi.
Carl w tym momencie w objęciach tej nowej Tyreesa. Jak jej tam? Sharon, Shanon? Aaaa Sasha... Gdzieś się zbunkrowali obydwoje.
Judith?? O kim mówisz??..... O Boże dzieciaka nie ma!!!!!!!!
Aaa...pewnie znowu będą grali w warcaby. Carl ostatnio bardzo lubi grać w warcaby.
Jak to?! Lepiej ją szybko znajdź bo jak Rick wpadnie w nerwa to jeszcze chwyci za swoją siekierkę.
Merle mówi , że u mnie mu dobrze i nigdzie się nie rusza. No i zdjął już protezę do snu i nie chce mu się jej przykręcać a bez niej nie wychodzi na ulicę.
Rick powiedział, cytuję : "W takim razie niech więcej do mnie menda, nie przychodzi po 5 zł na wino". Poza tym mi też wisi ze 20 dychy, które mu dałam z dobroci serca, a on się tak odwdzięcza :(
Kurde Merle, strasznie agresywny się zrobił jak się dowiedział, że nie dostanie więcej ani od Ciebie ani od Ricka kasy na prytę. Chyba zaraz wezwę policję..
No jak to mówi Rick : "Shit happens". Lepiej daj mu browara, to zluzuje się i co najwyżej uśnie Ci na kanapie. To zawsze działa.
Już mu dałam jednego, nie mam więcej a on drze jape " małooo " może podeślijcie kogoś po niego od Gubcia
Spoko, ale Rick powiedział że to ostatni raz kiedy funduje coś temu żulowi. PS. powiedz mu że jak Gubcio odkryję że nie dał jedzenia Penny, to pójdzie na arenę jak nic..
Chyba podziałało Merle się wystraszył i wybiegł prędko z mojej chaty, chyba narobił ze strachu w gacie bo niezły swąd się unosi. Także mam już spokój
To zawsze działa ;] Wiem z doświadczenia. Lepiej żeby jechał po Judith, bo jak się Rick dowie że Carol nie pilnowała dzieciaka, to będzie miała przerypane...
DERYL oraz jego brat nie zginie w ósmym odcinku. Ale za to jest extra ekszyn :D