PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 179 tys. ocen
7,8 10 1 178506
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

kontynuacja

ocenił(a) serial na 8

czy wiadomo już coś o ewentualnym kontynuowaniu serii czy to już koniec, w sumie wszystko się rozwiązało.

ocenił(a) serial na 7
martinez_12

Eeee... No przecież to chyba oczywiste, że będzie 9 sezon.
No i właśnie się nie rozwiązało, przecież choćby końcówka i to co powiedziała Maggie jasno sugeruje, że musi być kontynuacja.

ocenił(a) serial na 8
Gooner250

dziękuję,
owszem,zauważyłem to ( scena z Meggi), choć jak dla mnie i tak mogłoby tak zostać, jako metafora,że choćby wszystko było już dobrze, to zawsze znajdzie się ( pozostanie) ktoś, komu będzie mało,będzie niezadowolony i mający sens życia tylko w wiecznej walce, czyli wypisz wymaluj nasze społeczeństwo/cywilizacja en masse.Ale ok, skoro będzie 9 seria - obejrzymy i ją.

ocenił(a) serial na 10
martinez_12

Negan to nic ciekawego w porównaniu do whispers z komiksu, w 7s jak i 8 są Ee np. E16 rick patrzy na stato a prawdopodobnie te stado to whispers

ocenił(a) serial na 8
24h_noliffe

właśnie, został poruszony temat komiksu.Wiem,że sam pomysł filmu to ekranizacja, tylko zastanawiałem się,jak obszerny był komiks, ewentualnie do jakiego momentu dotarł i czy serial jest w miarę wiernym przełożeniem obrazków nieruchomych na ruchome.Bo mogło być też i tak,że w pewnym momencie film zaczyna żyć swoim życiem i wykracza daleko poza pierwowzór,stając się tylko inwencją własną scenarzystów.Dziękuję z góry za przybliżenie tematu komiks- film.