ponoć nagrywali ją teraz aby ludzie na czatowali ich potem. No cóż Rip daryl !
http://www.fotosik.pl/zdjecie/5c2be1aced47b880
To by się zgadzało bo teraz wychodzi nowy serial AMC w którym główną rolę ma grać Norman czyli Daryl. Serial ma nosić nazwę "Ride".
A nie sądzicie, że to może być jakieś jego zdjęcie, którym ktoś pobawił się w photoshopie?
Chociaż dodam, że zabicie Daryla miałoby nawet sens. Tak na prawdę ta postać się już trochę wypaliła i niewiele wnosi do serialu. Niewiele też jakiś ciekawych wątków związanych z Darylem. Patrząc na ostatnie odcinki chyba by mi go nie brakowało chociaż bardzo lubię Daryla.
Na pewno po tylu ciosach z bejsbola coś zostałoby z jego głowy... A tutaj wyglada jak poobijane jabłko XD
Nie powiem że nie przyjąłbym miło śmierci Daryla, jest najnudniejszą i najmniej wnoszącą postacią, a od kiedy pojawił się Jesus jest także zbędny... Ale z drugiej strony śmierć Glenna ma ogromny wpływ na historię i to że on żyje tylko więcej komplikuje...
Dla mnie: powinni ubić Glenna, a Daryla na początku All out war z Neganem i byłby git :D
Tu wygląda jakby go gównem wysmarowali ... Mistrzowie od charakteryzacji na pewno by takiego gówna nie zrobili .... A to jest Troll nie nabijaj mu tematu ...
wiadome było że to Daryl bo jego historia praktycznie kończy w komiksie a debile tu będą sie łudzic
Yyyy, w którym zeszycie w komiksie pojawił się Daryl? Nie przypominam sobie...
Powiem tak . Gówno prawda . Temu trollowi się nie wierzy . Z resztą ... komu bardziej wierzycie ? Trollowi czy mnie grafikowi .... co jak co ale wątpię by to było oficjalne zdj. z kilku powodów ... chcecie wiedzieć jakie ? To piszcie !
Ten troll się zaraz wkur.wi ,że psuję jego plan . Wkur.wienie trolla za 3 .... 2.... 1....
Piszesz do ludu, a odpowiadasz do mnie ? :D masz ze mna jakis problem pseudo ,, grafiku " ? :D haha
Zresztą mistrzu Painta ... nie trzeba być grafikiem by odgadnąć ,że trollujesz .Jakby takie zdjęcie wyciekło to pisali by o tym wszędzie . Na TSDF albo na grupach z TWD . Gówno wiesz i gówno wnosisz do Filmweba . A gówniana administracja nie widzi jak wielkim trollem jesteś . Na ich miejscu już dawno bym Ci konto zablokował ...
Z resztą .... TSDF DZISIAJ OGŁOSIŁO ,ŻE FILMOWANIE SEZONU 7 ROZPOCZYNA SIĘ DZIŚ I DZIŚ ZOSTANIE NAKRĘCONA TA SCENA W KTÓREJ TO POKAŻĄ . CZYLI JAK KOMUŚ SIĘ UDA TO ZDOBĘDZIE ZDJĘCIE Z OFIARĄ LUCILLE .
Ryj ? Chamuj sie z słownictwie buraku niewychowany :) jak nie masz nic do powiedzenia to nie pisz i juz nie próbuj jak ostatnio robic spam. O iście genialny ,, grafiku ".
Dobra. Zamknij swoją trollowatą mordę jak nie masz niczego co wnosi do tematu ! Pasuje ?
Powtórzę jeszcze raz .. Morda i troche kultury. Pierwszy lepszy burak ze wsi. Załóż sobie swoj temat i tam pisz, grafiku od siedmiu boleści. Ja ci sie tam pchał nie bede.
Xd ... Przeczytaj sobie teraz jeszcze raz to co napisałeś ... I zastanów się porządnie ... kto tu jest burak ... Xdd Bo chyba nie do końca rozumiesz tego pojęcia słaby trollu ;)
Nie muszę czytać. Buraku wnoszę cos do tematu. Grafiku napisałem prawdę o derylu i jak to sie skończy w 1 odc 7 sez. Bedziesz mnie przepraszał jeszcze w październiku ,a ja zaśmieje ci sie w twarz i powiem won do pracy grafiku !!
Kto tu robi spam na filmwebie ?! Burakiem to ty jesteś przez to co wyprawiasz. Trollujesz wszystko co z TWD związane. Do tego próbujesz to ludziom wmówić. Robisz to tak przebiegle ,że są ludzie ,którzy tego nie widzą! Na szczęście są jeszcze tacy co widzą jakim ty słabym trollem jesteś. Pozdro . Ja już się nie odzywam w tym temacie . Z Trollem nie wygra się więc taka dyskusja z tobą jest zbędna .