Po zajeb....istym odcinku nr 12 mamy nudny 13. Na końcu odcinka wygląda że Michone odkryła jakiś większy obóz ludzi. Jeśli chodzi o ślady Ricka, którego ktoś wywiózł śmigłowcem to tak trochę wygląda, że twórcy robią podkład na powrót Ricka. Sam aktor bardzo żałuje, że odszedł z serialu. Producenci utrzymują, że Rick już nie wróci do serialu. Skoro nie wróci to dlaczego nie został uśmiercony ?. Podejrzewam że wróci jak oglądalność zacznie siadać.
Michone ma zginać w tym sezonie.. zobaczymy czy zginie czy też będzie w takim zawieszeniu jak Rick. Wydaje mi się ze obecnie nie ma też miejsca na Ricka. Mamy silną Carol, Silnego Daryla oraz Silnego Negana. Jakby do tego dodać jeszcze Ricka to mamy drużynę wymiataczy, której już nikt się nie oprze :). Pewnie w następnym sezonie bedziemy oglądać walkę z Betą.
Ps: Nie wiem na ile się oddaliła Michone od obozu ale biorać pod uwagę zasięg krótkofalówki nie może być to jakoś strasznie daleko. A wiec w okolicach przebywał Rick :) Trochę słaby ten wątek
z tego co się trochę poorientowałem to Rickowi nie chciało się co chwilę latać samolotem na plan kręcenia twd, rodzina, własne życie, itd.dlatego odszedł, ale mają być 3 filmy pełnometrażowe z jego udziałem, więc teraz jego powrót byłby totalnie bezsensowny (moim zdaniem)
serio michone ma zginąć? też średnio w to wierzę, chociażby dlatego, że ma małą córkę, schizowa Carol miałaby ją niańczyc? albo rycerz deryl? no deryl to jeszcze by do tego pasował, ooooooo Negan by pasował w 100% od poczatku ją lubił bardzo i traktował jak córkę, to by przeszło.
Filmy pełnometrażowe to inna para kaloszy. Zgadza się - nie chciało mu się latać ale czytałem z nim wywiad i bardzo żałuje odejścia z TWD. No nie wróci w przyszłym sezonie ale może za 2-3 o ile nasz świat będzie jeszcze istniał bo sytuacja robi się bardzo poważna gdyż wirus silnie mutuje. Uważam że to wytwór czlowieka
jeśli w tych 3 filmach na końcu nie zginie, to może i wróci, obstawiam że to będą wydarzenia z przed 7-10 lat serialowych twd od momentu odlotu helikoptera:)
i tak myślę... twd kręcone jest od 2010 roku.. kurde.. czy każde nowe sezony muszą polegać na "odkryciu" nowej "ekipy" i walka miedzy nią? brakuje mi jak z poczatku... była nadzieja na lek itd "judżin :D"
Dopóki wirus nie zmutował tak, że mamy zombie apokalipsę nie mamy się czym martwić.Swoją drogą zastanawiają mnie te buty Ricka i telefon-kiedy je tam zostawił skoro od razu po znalezieniu nad rzeką został zabrany helikopterem, no chyba że coś pominąłem...
Tylko, że materiału już nie ma na kolejne sezony commonwealth to najnudniejsza grupa w całym twd, 11 sezon lub max 12, ale serio na 11 bym skończył bo ten materiał o tej nowej grupie jeśli będzie się za długo ciągnął to widzowie przestaną oglądać zanim to się skończy
Nie jestem 100% pewny ale czytałem gdzieś że ten odcinek był ostatnim Michonne więc już jej nie zobaczymy. A końcowa scena może być dopiero rozwiązana w filmach o Ryśku bo tam ma się pojawić niestety (według mnie) Michonne.
Wiadomo czemu to ostatni odcinek Michonne? też nie chce jej się grać czy wymysł twórców?
i to jest właśnie smutne w serialach, lepsza oferta to nara ide tam, zawsze można umrzeć i tyle.. powinny być jakieś kary za odejścia
za zagranie 2 godzin w filmie dostanie więcej niż zagranie 2 godzin w serialu, ale szkoda bo Michone fajna postać, ale wróci w filmie z Rickiem albo w 11 sezonie jakieś odcinki poświęcone tylko jej
Jeszcze zanim komiks się nie skończył to liczyłem na powrót Ricka w ostatnim sezonie w kluczowym momencie, takie wiecie z przytupem wejście że fani "wow" w szoku by byli. Ale komiks skończył się jak się skończył to już na to nie liczę praktycznie w cale że powróci.