The Walking Dead
powrót do forum 10 sezonu

Co za g.wno

ocenił(a) serial na 3

TWD to idealny przykład jak pięknie zepsuć super serial. TWD oglądałam jak już wychodził 4 sezon, łykałam odcinek za odcinkiem. Przejmowałam się losem bohaterów, odcinki przede wszystkim wprowadzały nas w świat swoich nowych bohaterów. Zapewne nie wszystko, co się działo w pierwszych sezonach było logiczne, ale jakiś nic nie było na tyle durne żeby kłuło w oczy. A teraz.... Jak dla mnie durnota goni głupotę. Żeby je wszystkie wypisać musiałbym pisać i pisać... Co odcinek jestem wścieka, na jakiś czas przestałam oglądać kiedy Nigan "zbliżył" się z Alfą... Przeginka.
Ale może ktoś mi wytłumaczy jak Beta steruje sztywnymi?? W pierwszych sezonach żeby sztywni nie wyczuli żywych, to Ci musieli być wysmarowani ich flakami. A teraz wystarczy pociągnąć za sobą nogę i założyć maskę na gębę, która o dziwo jest na tyle mocna, że można sobie ja ściągać z tyłu sznurkiem... i nikt nie zostaje zauważony przez sztywnych.. Skóry urządzają sobie w tłumie dyskusje i dalej nic...
Czy tylko ja mam wrażenie, że wszystkie dzieci oprócz Dżudit rosną w zatrważającym tempie? Ahh, że nie wspomnę o Megi, ktora w ciąży chyba była w nieskończoność.
Nie jestem w stanie zapamiętać nawet imion większości bohaterów, jak dla mnie pojawiają się znikąd. Nic i nich nie wiem, poza tym że mnie wkurzaja.
Judżin... Czy on przypadkiem nie miał iść sam do laski, z którą rozmawiał?

Chyba narazie na tym zakończę

ocenił(a) serial na 10
Nastkay

TO NIE OGLĄDAJ tak trudno to zrozumieć, szukanie logiki w serialu SF XDD, jak chcesz logiki to oglądaj seriale dokumentalne :p

ocenił(a) serial na 10
Nastkay

Nie ma Darabonta, nie ma TWD. Pierwszy sezon był znakomity, drugi bardzo dobry, a trzeciego i kolejnych nie dało się oglądać.

ocenił(a) serial na 10
Wqrzony

XDDDD zostawię to bez komentarza (3 sezon był najlepszy) ale ok

ocenił(a) serial na 10
Wqrzony

nie da się oglądać hahaahh ja jakoś jestem na bieżąco i dalej oglądam :P więc nie wiem o co ci chodzi

ocenił(a) serial na 10
CaptainPhilip123

Jeśli nie widzisz rażącego spadku jakości po odejściu Darabonta, to nic nie poradzę. Frank potrafił kapitalnie zbudować klimat i uczucie strachu, każda minuta serialu była odpowiednio zagospodarowana.
PS
Daj jeszcze więcej "XD" - z pewnością wzmocni to Twoje wypowiedzi. Widać po stylu pisania, że ciebie zadowoli byle co.

ocenił(a) serial na 10
Wqrzony

po prostu parsknąłem śmiechem bo na grupach zawszę jest TWD skończyło się na 4/5 sezonie a ty wylatujesz z 3

CaptainPhilip123

co ty TWD trwa nadal, ludzie płaczą że 7/8 sezon są słabe ale tak nie jest, po prostu ludzie chcieli akcji to dostali wojnę ze zbawcami a że się później popłakali to nie nasza wina