The Walking Dead
powrót do forum 11 sezonu

Morduje ten 11 sezon bo jak tak daleko zabrnąłem to chcę to dooglądać do końca, ale niech się to już wreszcie skończy... na początku byłem tym serialem oczarowany, ale to się stało tak nudne jak flaki z olejem, jestem pod wrażeniem ludzi którzy z niecierpliwością czekają na kolejne odcinki i przeżywają te "fascynujące" przygody głównych bohaterów. Po pierwszych sezonach skłaniałbym się żeby dać serialowi 10tke, to co się teraz ogląda zasługuje nas jakieś 2...

grzechu16

Bez przesady, o ile akcje z alfą i betą były dość nużące tak s11 jak dla mnie jest najciekawszym od conajmniej 3-4 sezonów. Dzieje się, choć już wszystko staje się coraz bardziej oklepane, gdyby nie garstka aktorów, którzy przewijają się od początku lub prawie, to było by dużo gorzej. A tak jest nieźle. Moim głównym argumentem przy oglądaniu TWD, jest fakt, że nie ma innych seriali o tej tematyce które trzymały by poziom pomiędzy dostatecznym a bardzo dobrym. Także, podzielę po części Twoje zdanie i również oglądam s11 bo daleko zabrnąłem ale z chęcią obejrzę do końca.

Pozdrówki.