The Walking Dead
powrót do forum 9 sezonu

Właśnie skończyłem 9 sezon i uważam go za najgorszy.
Nie oceniam ogółem bo zamierzam dokończyć ten serial, ale 9s to jakaś żenada.
Ja rozumiem że to tylko serial, że tak zostało napisane w scenariuszu by była akcja.
ale ktoś tutaj z kogoś robi deb.ila.
Na naszych dziarskich bohaterów napadają szajbusy w maskach zombie. Sami zabijają Jesusa, następnie polują na naszych bohaterów, a następnie następnie porywają dwóch jegomościów grożąc poderżnięciem gardła.
widać że są to fanatyczne oszołomy, zresztą sami stojąc przed bramą oznajmiają iż są zwierzętami a nie ludźmi.
praktycznie wgl nie mają broni palnej i nie stanowią przed bramą żadnego zagrożenia.
jak to się powinno zakończyć w normalny racjonalny sposob ? odebranie jeńców i salwa ołowiem po tych psycholach.
ale nieee, puśćmy ich bo może nie wrócą.
tak tak, może akurat gdy ktoś z ludzi będzie polował na zwierzynę w lesie to NAPEWNO nie natrafi na jednego z fanatyków który NAPEWNO mu nie urżnie łba.
NAPEWNO.
no przecież to jest tak poje.bane że hej.
Gdybym na swojej drodze spotkał gościa ubranego w ludzkie szczątki , takiego kur.de leatherfacea, który dzień wcześniej zabił mi kumpla i uprowadził drugiego grożąc że odgryzie mu głowę, ale wymieni go na worek kartofli i flaszkę wódki i odejdzie , nie bedzie nas nigdy potem nękać, pierwsze co strzelił bym mu profilaktycznie w łeb.
oczywiście mowa tu o życiu w takich popapranych czasach w jakiś oni żyją.
słowo gościa ubranego w ludzkie szczątki nic nie znaczy.

co królestwo myślało w tym momencie ?
aaa niech idą, napewno się dogadamy.

no i się dogadali.
NAPEWNO zgraja fanatycznych zezwierzęconych oszołomów jest wiarygodna i prawdomówna. aż kipi od nich uczciwość.

Do tej pory takich pier.dół w tym serialu nie było.
Wątek z gubernatorem odklejeńcem był ciężki, ale nie emanował takim debi.lizmem.

No zobaczymy co będzie dalej, ale szczyt głupoty osiągnął 9s.

to tak jakby przysłowiowego słonia zamknąć w magazynie porcelany bo powiedział - załóżmy że był to Dumbo - będę stać nieruchomo, nic się nie stanie.
a na drugi dzień dziwić się, oj jak to się dziwić że wszystko rozje.bane bo się cielsko poruszył bo mu kulas zdrętwiał.
no to to właśnie jest tego typu zagrywka.
praktycznie wpuścili zgraję psycholi na swoje podwórko, a potem oj zdziwienie i rozpacz że oni jednak wtargnęli na to podwórko i kilku zaje.bali.
no kto by się tego spodziewał.
nieee, no niemożliwe.
obiecali.
ja pier.dole...