PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=372986}

Tożsamość szpiega

Burn Notice
2007 - 2013
7,3 5,2 tys. ocen
7,3 10 1 5231
Tożsamość szpiega
powrót do forum serialu Tożsamość szpiega

Oglądając ten serial zdałem sobie sprawę że dzielna policja Miami niemal się tam nie pojawia. W każdym odcinku Mike i ekipa robią co chcą, wymiany ognia, wysadzanie tego i owego, pościgi i bijatyki a policja jakoś nie reaguje. Nie chcę mi się wierzyć by takie rzeczy w Miami stały się powszednie i nikt na to nie reagował.
Gliniarzy widziałem raptem kilka razy i to przejazdem. Jak przed bankiem podczas napadu, szybko pojechali do wezwania i tyle ich widziano.

ocenił(a) serial na 10
Sonny_Crockett

To mało chyba oglądałeś.. Ja obejrzałem wszystkie 7 sezonów i oni odgrywali tu role tych co są przed policją. Zauważ ze robili porządek zanim przyjedzie policja, bądź sami ja wzywali. To raz, a dwa stary to jest serial.. produkcja a Ty chcesz od niej idealnego realizmu? To obejrzyj jakieś brazylijskie telenowele albo M jak miłość gdzie główna bohaterka ginie wjeżdżając w kartony. Jak dla mnie serial powinien dostać 10 bo wg mnie serial powinien przykuć uwagę, każdy sezon został poprowadzony prawie idealnie budując napięcie itd. Pomijając fakt ze strasznie przypadła mi do gustu ekipa, Mike, Fiona, Sam i nawet Jesse ;)

masterix07

Wiec mam doczynienia z ekspertem takze od m jak milosc.
Nie musisz od razu wyladowywac flustracji. Zauwarzylem tylko ze policja nie reaguje
Nawet jesli mike team dzialaja ZA plecami glin to i tak niektore numery powinny
SprowadZIC PSIARNIE.
Tak zadam realizmu skoro o tym wspomniales ale w granicach rozsadku I TO NIE MA NIC DO rzeczy.
Nie twierdZE ze serial mi sie nie podoba -zwlaszcza tekst o narwanej bylej. Sam - martwe zlo tezjest okay wiec nie rozpisuj sie o czyms co wiem, stwierdzilem tylko fakt ze gliniarze sie nie pokazuja a ty wyskakujesz z m jak milosc i latino telenovelo skoro polecasz to moze obejrze kiedys.

Przeprasz za styl ale pisze z komortki i te klawisze sa za male jak dla mnie.

ocenił(a) serial na 10
Sonny_Crockett

Nie wiem czemu odebrałeś to jako frustracje itd. Po prostu wypowiedziałem sie i tyle :) i nie nie jestem znawca M jak Milosc :P chillout ;]