Rok 2024 To zawsze Agatha Rok 2024, odcinek 1
odcinek To zawsze Agatha (2024)

To zawsze Agatha | Czas odnaleźć Drogę

Seekest Thou the Road 40m
6,6 791  ocen
6,6 10 1 791
To zawsze Agatha
powrót do forum 1 odcinka

Ocena

ocenił(a) serial na 8

Obejrzałem dwa pierwsze odcinki i są świetne! Ocena przed premierą jest kompletnie nieadekwatna. Duet Hahn/Plaza - majstersztyk!

gummibear2

Ocena po dwóch odcieniach...ehh. Ocenia się całość nie po zaledwie dwóch odcinkach. Ja nie dałem rady obejrzeć 2 odcinka do konca przez emo geja, który mnie strasznie irytuje. Agatha też nie jest lepsza, obydwie postaci są odpychające by móc dalej to oglądać. Z oceną dam sobie spokój. Miłego oglądania.

ocenił(a) serial na 3
dYDelf

Dla mnie - kompletna nuda i bez treści. Też poległem po 2/3 2 odcinka. Odpuszczam bez poczucia straty.

ocenił(a) serial na 10
Uh_Huh

to idź oglądać transformers e jak nudny

ocenił(a) serial na 3
Lol987654321_filmweb

Lolek, nie siedź na FW tylko ucz się, podstawówka sama się nie skończy, a jeszcze 3 klasy przed Tobą. "e"

ocenił(a) serial na 8
dYDelf

Wszyscy na tego typu stronach oceniają seriale po pierwszych odcinkach, najwyżej potem zmieniają. Pingwin ma jeden odc a już wystawione 8 lub 10. Zresztą gdybyśmy mieli czekać z ocenianiem na całość to byśmy musieli czekać lata aż się wiele innych seriali skończy by wystawić ocenę lub obejrzeć wszystkie sezony których może być czasem 10.

gummibear2

Poziom aktorski preferuje widzów 12 letnich, dialogi dla dorosłych. Komu i po co to nakręcono?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Lol987654321_filmweb

Lol98.....Wróć tutaj za 10 lat jak już skończysz leczyć trondzik młodzieńczy i nauczysz sie poprawnego pisania. Najlepiej daruj sobie w ogóle komentowanie czegokolwiek związanego z kulturą bo jeszcze się jej nie nauczyłeś.

ocenił(a) serial na 8
dYDelf

XDDDDD mówisz o nauczeniu się poprawnego pisania, jednocześnie pisząc "trondzik" NIE WYTRZYMAM

ocenił(a) serial na 4
gdziemojramen

Przyganial kosciol garnkowi. Polacy nie potrafiacy pisac we wlasnym jezyku kisne srogo XD

ocenił(a) serial na 7
pluszek_644

Komu - ludziom innym niż ty, najwyraźniej, którzy takiego dysonansu nie czują. A po co - dla pieniędzy raczej, jak większość produkcji filmowych.

gummibear2

Ocena po 2 gdzie były nawet ok,a potem to średnio aż boli .. weź

gummibear2

Chyba zacząłeś oglądać filmy począwszy od tego, skoro uważasz ten duet za majstersztyk xD

ocenił(a) serial na 1
gummibear2

Ja obejrzałęm pierwszy i to okropnie chaotyczne i nie mające nic wspólnego z tym co było w zwiastunie. Zamiast czarownic i wątków fantasy, mamy jakies kryminalne wątki, dziwności na przedmieściach i inne głupoty