Obejrzałem dwa pierwsze odcinki i są świetne! Ocena przed premierą jest kompletnie nieadekwatna. Duet Hahn/Plaza - majstersztyk!
Ocena po dwóch odcieniach...ehh. Ocenia się całość nie po zaledwie dwóch odcinkach. Ja nie dałem rady obejrzeć 2 odcinka do konca przez emo geja, który mnie strasznie irytuje. Agatha też nie jest lepsza, obydwie postaci są odpychające by móc dalej to oglądać. Z oceną dam sobie spokój. Miłego oglądania.
Dla mnie - kompletna nuda i bez treści. Też poległem po 2/3 2 odcinka. Odpuszczam bez poczucia straty.
Lolek, nie siedź na FW tylko ucz się, podstawówka sama się nie skończy, a jeszcze 3 klasy przed Tobą. "e"
Wszyscy na tego typu stronach oceniają seriale po pierwszych odcinkach, najwyżej potem zmieniają. Pingwin ma jeden odc a już wystawione 8 lub 10. Zresztą gdybyśmy mieli czekać z ocenianiem na całość to byśmy musieli czekać lata aż się wiele innych seriali skończy by wystawić ocenę lub obejrzeć wszystkie sezony których może być czasem 10.
Lol98.....Wróć tutaj za 10 lat jak już skończysz leczyć trondzik młodzieńczy i nauczysz sie poprawnego pisania. Najlepiej daruj sobie w ogóle komentowanie czegokolwiek związanego z kulturą bo jeszcze się jej nie nauczyłeś.
XDDDDD mówisz o nauczeniu się poprawnego pisania, jednocześnie pisząc "trondzik" NIE WYTRZYMAM
Przyganial kosciol garnkowi. Polacy nie potrafiacy pisac we wlasnym jezyku kisne srogo XD
Komu - ludziom innym niż ty, najwyraźniej, którzy takiego dysonansu nie czują. A po co - dla pieniędzy raczej, jak większość produkcji filmowych.