Rok 2024 To zawsze Agatha Rok 2024, odcinek 1
odcinek To zawsze Agatha (2024)

To zawsze Agatha | Czas odnaleźć Drogę

Seekest Thou the Road 40m
6,6 814  ocen
6,6 10 1 814
To zawsze Agatha
powrót do forum 1 odcinka

Ocena

ocenił(a) serial na 8

Obejrzałem dwa pierwsze odcinki i są świetne! Ocena przed premierą jest kompletnie nieadekwatna. Duet Hahn/Plaza - majstersztyk!

gummibear2

Ocena po dwóch odcieniach...ehh. Ocenia się całość nie po zaledwie dwóch odcinkach. Ja nie dałem rady obejrzeć 2 odcinka do konca przez emo geja, który mnie strasznie irytuje. Agatha też nie jest lepsza, obydwie postaci są odpychające by móc dalej to oglądać. Z oceną dam sobie spokój. Miłego oglądania.

ocenił(a) serial na 3
dYDelf

Dla mnie - kompletna nuda i bez treści. Też poległem po 2/3 2 odcinka. Odpuszczam bez poczucia straty.

ocenił(a) serial na 10
Uh_Huh

to idź oglądać transformers e jak nudny

ocenił(a) serial na 3
Lol987654321_filmweb

Lolek, nie siedź na FW tylko ucz się, podstawówka sama się nie skończy, a jeszcze 3 klasy przed Tobą. "e"

ocenił(a) serial na 3
Lol987654321_filmweb

napisał ten co ogląda marvel. litości

ocenił(a) serial na 8
dYDelf

Wszyscy na tego typu stronach oceniają seriale po pierwszych odcinkach, najwyżej potem zmieniają. Pingwin ma jeden odc a już wystawione 8 lub 10. Zresztą gdybyśmy mieli czekać z ocenianiem na całość to byśmy musieli czekać lata aż się wiele innych seriali skończy by wystawić ocenę lub obejrzeć wszystkie sezony których może być czasem 10.

ocenił(a) serial na 3
Ksawery_Janowski

Mozesz ocenić po jednym sezonie. Bo jeden odcinek to za mało

gummibear2

Poziom aktorski preferuje widzów 12 letnich, dialogi dla dorosłych. Komu i po co to nakręcono?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Lol987654321_filmweb

Lol98.....Wróć tutaj za 10 lat jak już skończysz leczyć trondzik młodzieńczy i nauczysz sie poprawnego pisania. Najlepiej daruj sobie w ogóle komentowanie czegokolwiek związanego z kulturą bo jeszcze się jej nie nauczyłeś.

ocenił(a) serial na 8
dYDelf

XDDDDD mówisz o nauczeniu się poprawnego pisania, jednocześnie pisząc "trondzik" NIE WYTRZYMAM

ocenił(a) serial na 4
gdziemojramen

Przyganial kosciol garnkowi. Polacy nie potrafiacy pisac we wlasnym jezyku kisne srogo XD

ocenił(a) serial na 7
pluszek_644

Komu - ludziom innym niż ty, najwyraźniej, którzy takiego dysonansu nie czują. A po co - dla pieniędzy raczej, jak większość produkcji filmowych.

gummibear2

Ocena po 2 gdzie były nawet ok,a potem to średnio aż boli .. weź

gummibear2

Chyba zacząłeś oglądać filmy począwszy od tego, skoro uważasz ten duet za majstersztyk xD

ocenił(a) serial na 1
gummibear2

Ja obejrzałęm pierwszy i to okropnie chaotyczne i nie mające nic wspólnego z tym co było w zwiastunie. Zamiast czarownic i wątków fantasy, mamy jakies kryminalne wątki, dziwności na przedmieściach i inne głupoty