Rok 2024 To zawsze Agatha Rok 2024, odcinek 6
odcinek To zawsze Agatha (2024)

To zawsze Agatha | Otuchę uczeń da

Familiar by Thy Side 47m
6,6 631  ocen
6,6 10 1 631
To zawsze Agatha
powrót do forum 6 odcinka

Jest prawdopodobne bardzo że serial oglądają młodzi ludzie. A tu akcja w samochodzie. Promowanie całusków młodych chłopaków w filmach dobija mnie już totalnie. Tracę już resztki szacunku do Disneya.

ocenił(a) serial na 8
kalifkol

w oryginalnej historii Billy był tęczowy a poza tym Agata jest też

kalifkol

Marzę o tym, żeby ten rząd wprowadził obowiązkowe szkolenie z edukacji seksualnej dla wszystkich obywateli.

kalifkol

A rozumiem, że jakby ci „młodzi ludzie” zobaczyli całującą się dziewczynę z chłopakiem, to już by nie było według ciebie żadnego problemu, tak? Musisz mieć naprawdę smutne życie, jak ci coś takiego przeszkadza...

ocenił(a) serial na 3
p2002_kisiel

Całująca się dziewczyna z chłopakiem nie przeszkadza dlatego, że tak skonstruowana jest przyroda geniuszu - wśród ssaków przecież by powstał kolejny osobnik potrzebne są dwie przeciwstawne płcie (samiec-samica). Oczywiście homoseksualne są niekiedy niektóre zwierzęta ale one kierują się instynktem potrzeby (np. latująca się krowa wyskakująca na inna krowę) i nie jest to normalny "zabieg" a instynkt. Chyba że ludzkich homoseksualistów sprowadzasz do zwierzęcego instynktu uznając, że jest to "normalne" w przyrodzie.

kalifkol

Możesz powiedzieć co w tym złego?

ocenił(a) serial na 9
kalifkol

Co w tym złego?

kalifkol

Dwaj całujący się chłopcy tak jest w tym dużo złego

ocenił(a) serial na 6
kalifkol

Dodając co nieco. Nie rozpatruję takich akcji w kategoriach dobrego czy złego. Mam na myśli promowanie rzeczy które powinny być indywidualną i prywatną sprawą każdego kto jest "przekrzywiony". Młody umysł jest jak gąbka. Sa rzeczy które warto by wsiąkly a są takie które powinny być odrzucane. Nagminnie są wciskane motywy homoseksualne do filmów dla dzieci i młodzieży. I to mi się nie podoba. Netflix wiedzie prym, a Disney powoli robi to samo.