PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=707689}
7,6 12 tys. ocen
7,6 10 1 11870
Tokyo Ghoul
powrót do forum serialu Tokyo Ghoul

Naprawdę nie rozumiem ludzi, którym to przeszkadza. Osobiście, w ogóle jej nie zauważyłam podczas
oglądania anime. Jeżeli komuś w oglądaniu ciekawej produkcji przeszkadza zbyt mała ilość krwi ( a
bądźmy szczerzy, to anime miało wiele brutalnych scen) to raczej nie z anime, a z tą osobą jest coś nie
tak. Jak chcecie flaków, to obejrzyjcie sobie gore, anie szukacie dziury w całym.

ocenił(a) serial na 3
Ichigo_Kurosaki

Zdecydowanie popieram jeśli chodzi o cenzurę, ja nawet wolę jak takie coś jest ocenzurowane. Ale sama ta produkcja jest po prostu żałosna dla mnie, więc moja ocena nie ma żadnego związku z cenzurą.

ocenił(a) serial na 9
rascal0pl

Mi się podoba zarówno cenzura, jak i anime. Ale każdy ma swoje zdanie i ja to szanuję.

ocenił(a) serial na 8
Ichigo_Kurosaki

Skoro to anime było tworzone ze scenami gore, nie widzę sensu cenzurowania ich -,-' Denerwuje mnie, kiedy pół ekranu jest czarne, bo uznano, że trochę odciętych kończyn w jakiś sposób zaszkodzi mojej psychice :< niestety w większości typowych gore fabuły jest bardzo mało, a więc wolałabym, żeby nie odbierano mi świetnego połączenia flaków, akcji i historii :<

ocenił(a) serial na 9
otakaja

Hm, no cóż każdy ma swoje zdanie. Ale w sumie w tym co mówisz jest sens ( przy czym oderwane kończyny mojej psychice by zaszkodziły xD)

Ichigo_Kurosaki

Przecież połowa tego anime to czarny ekran...
Przecież to anime o cholernych kanibalach, po co to w ogóle cenzurować?

ocenił(a) serial na 9
viaxon

Histeryzujesz i tyle.

Ichigo_Kurosaki

Włącz walkę z Mato (?). Gdybym wyłączył napisy, nawet bym nie wiedział, że urwali mu stopy i rekę...

ocenił(a) serial na 9
viaxon

Ja od razu zauważyłam. Może do tego trzeba troszkę wyobraźni? Nie wiem.

Ichigo_Kurosaki

Przy tej cenzurze tylko wyobraźnia zostaje.

ocenił(a) serial na 3
Ichigo_Kurosaki

Przeszkadza mi cenzura, bo w zamierzeniu miało być bez niej. Po co robić anime z krwawymi scenami, żeby je potem wycinać? Jeżeli zrobią takie, w którym nie będzie brutalnych scen, lub będą tylko zasugerowane, opowiedziane itd., bo taki jest zamysł twórców, to w porządku. Ale jeżeli coś już jest zrobione z takimi momentami, to chcę je zobaczyć, a nie pusty ekran.