To bym tego nie oglądał. Dobrze że sam się wolę przekonać. Prawicowcy do zjechali za w sumie nie wiadomo za co. Woke to tu jest kropelka. Serial przez większość oceniony przez pryzmat zwiastuna, i może pierwszego odcinka. A to całkiem dobra przygoda. Jest zróżnicowanie,jest przygoda, są elementy nie z tej ziemi. Nawet dubbing się udał. Do samej postaci Lary nic nie mam. Nie rozumiem płaczu o to, że jest smutna, czy płacze. Co Lara Croft nie może mieć uczuć czy co? Jedyny zarzut jaki mam, to trochę do scen skoków. W grach i filmach tego typu, to norma że grawitacja czasem nie istnieje. Ale tutaj trochę przesadzili ;D Pierwszy skok z pierwszych minut to absurd, nawet jak na ten typ zabawy. Ugryzienie przez krokodyla? I potem w miarę lekkie skakanie przez Larę, też przesadzone. Animacja...no cóż, byłoby lepiej, gdyby miała więcej klatek. Ale nie jest źle, mnie tam takie animacje nie przeszkadzają. A tak wygląda wszystko spoko...może prócz scen pościgów, bo to jest bieda animacja. Ogólnie dałbym 6.5 daję 7. Oglądało się lekko.