Głównym bohaterem jest Jack??? O kurczę! No to już wiem, co oglądam po Doktorze Who. Uwielbiam gościa i muszę zobaczyć go jako głównego bohatera!
A, nie wiem gdzie teraz leci. Może na jakiejś stronie z serialami?
A, która seria Doktorka? Czyli jak ja to mawiam "Najgenialniejszy z genialnych" ;)
Okej, poszukam :)
Teraz jestem na piątej. Rany, na regeneracji Dziesiątego ryczałam tak, jak chyba nigdy w życiu! Jedenasty zdobył moją sympatię, ale chyba jego poprzednik pozostanie moim najulubieńszym. :) A Ty na której jesteś?
Oj tak David Tennat był najgenialniejszy :) I moje ukochane jego hasło "Ja tu jestem geniuszem, a nikt nie stoi obok by być pod wrażeniem" ;)
Ale Mat Smith też fajny :)
Ja jestem na bieżąco czyli Teraz Capaldi i dziś albo jutro sobotni odcinek obadam.
Długo się zabierałam do tego serialu, ale jak się zabrałam to go pokochałam ;)
Oj, zapomniałabym. W którym odcinku był ten cytat? Zapomniałam ;-; Ale w sumie wszystkie jego cytaty są boskie :)
Chętnie obejrzę ale i tak wiadomo że cała organizacja Torchwood nie ma co się równać z doktorkiem Who :). Generalnie fajny pomysł napewno lepszy niż Shield od Marvela.
Nie ma, nie ma, ale lubię Jacka, dlatego muszę obejrzeć. :) Niedługo wakacje, więc wreszcie będę miała czas!
Pojawił się jak pierwszy Torchwood upadł i zrobili go tak jakby od nowa, przyleciał w tedy drugi kosmita kolega doktora który miał na imię mistrz, działo się to w 4 sezonie doktor who, doktor podróżował z Martą. Nic nie mówiłem za jakiej kadencji doktora to się działo.
Mistrz był upadłym władcą czasu myślę że na pewno pamiętasz ten odcinek bo Twój przyjaciel odgrywał tam dość ważną rolę.
Pewnie, że tak :) Nie pamiętam tylko zbyt wiele o samym Torchwood, ale to zamierzam nadrobić oglądając serial.
W doctor Who nie była to dość ważna organizacja, założona przez królową starała się zchwytać Who dla własnych potrzeb, dopiero jej upadek poprzez pojawienie się Mistrza "ten podbił planetę i unicestwił pierwszy Torchwood, doprowadziło do odbudowania Torchwood przez Jacka i jego przyjaciół no i ten serial zapewne odnosi się do tego Torchwood bo już tej organizacji doctor Who nie przeszkadzał.
Ale Pink Phink ma rację, kapitan Jack pojawił się już wcześniej. Akcja z Mistrzem dzieje się w 3 sezonie Doctora i jest jakby równoległa z końcówką 1 sezonu Torchwood, ale ogólnie Jack spotkał Doktora gdy ten był z Rose w Londynie w czasie IIwś, a potem bodajże pod koniec 1 sezonu DW był na tym statku gdzie umarł, ale Rose siłą Bad Wolf go wskrzesiła.