PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617138}

Touch

2012 - 2013
7,2 6,4 tys. ocen
7,2 10 1 6352
Touch
powrót do forum serialu Touch

Widzowie "Touch" mogą odetchnąć. Mimo że serial notuje kiepskie wyniki oglądalności, to dostał od stacji Fox szansę i zostanie zrealizowany drugi sezon.

Więcej szczegółów na http://showtv.pl/news_item_3474.htm

ocenił(a) serial na 7
salmaatache

ufffffffffffff,bardzo donra wiadomość,bo serial inny niz wszystkie:)

ocenił(a) serial na 9
yapanence

na pewno nie można powiedzieć że jest schematowy :P

ocenił(a) serial na 7
kamil665544

jak wiekszość;) ale fabuła inna i ciekawa:)

ocenił(a) serial na 3
yapanence

Dla mnie żadne zaskoczenie, bo wróżyłem mu drugi sezon jeszcze przed premierą w styczniu. Niestety zawiódł moje oczekiwania i wieść o drugim sezonie mnie nie rajcuje. Touch i Alcatraz siebie warte są i to ten drugi powinien jednak dostać kolejną szansę na rozwój fabuły, bo przynajmniej był jakiś większy plan na to wszystko niż pseudonaukowe Touch.

użytkownik usunięty
FlashBack

na szczęście i nie szczęście nikt z proiducentówjuż nie kieruje sie opinia mi widzów, jesteśmy dla nich mięsem armatnim i przyrzadem do poszerzania portfela.... pozatym jak pokazuje takie niwinne zjawisko i małe jak zycie, w tłumie świń zawsze można znaleźć cos wartościowego, może pojawi się serial, o którym nie bedzie dyskusji tylko bedzie jak inni wielcy poprzednicy zapierał dech...

kamil665544

Fajne słowo "schematowy" hehehe - pewnie chodziło o - "schematyczny" ?????

ocenił(a) serial na 9
kinoman32

tak ,wyleciało mi z głowy jak to się odmieniało xD

salmaatache

dla mnie niestety serial zrobił sie troszkę nudny i wolałabym drugi sezon awake.

ocenił(a) serial na 8
pkspks

Nie tylko ty byś wolał, choć moim zdaniem schrzanili finał Awake.

ocenił(a) serial na 3
karol3w

Schrzanili? Jak dla mnie przy wieści o anulowaniu serialu był najlepszy jak tylko można było sobie tego zażyczyć.

ocenił(a) serial na 6
FlashBack

Mimo, że serial mi się podoba, to wolałabym aby był tylko jeden sezon. Wystarczyłoby .... Nie wiem po co prowadzić fabułę na siłę...

ocenił(a) serial na 8
FlashBack

Chodzi mi o to, że nie ma pewności czy to prawdziwa czy też trzecia rzeczywistość. Nie lubię takich cliffhangerów.

ocenił(a) serial na 3
karol3w

Zależy od tego jak się to interpretuje. Mi teoria o trzecim śnie się podoba, ale trzymam się bardziej tego, że się obudził i na tym koniec, bo inaczej mógłbym odczuwać niedosyt, że nie ma kolejnej serii.