Widzowie "Touch" mogą odetchnąć. Mimo że serial notuje kiepskie wyniki oglądalności, to dostał od stacji Fox szansę i zostanie zrealizowany drugi sezon.
Więcej szczegółów na http://showtv.pl/news_item_3474.htm
Dla mnie żadne zaskoczenie, bo wróżyłem mu drugi sezon jeszcze przed premierą w styczniu. Niestety zawiódł moje oczekiwania i wieść o drugim sezonie mnie nie rajcuje. Touch i Alcatraz siebie warte są i to ten drugi powinien jednak dostać kolejną szansę na rozwój fabuły, bo przynajmniej był jakiś większy plan na to wszystko niż pseudonaukowe Touch.
na szczęście i nie szczęście nikt z proiducentówjuż nie kieruje sie opinia mi widzów, jesteśmy dla nich mięsem armatnim i przyrzadem do poszerzania portfela.... pozatym jak pokazuje takie niwinne zjawisko i małe jak zycie, w tłumie świń zawsze można znaleźć cos wartościowego, może pojawi się serial, o którym nie bedzie dyskusji tylko bedzie jak inni wielcy poprzednicy zapierał dech...
Schrzanili? Jak dla mnie przy wieści o anulowaniu serialu był najlepszy jak tylko można było sobie tego zażyczyć.
Mimo, że serial mi się podoba, to wolałabym aby był tylko jeden sezon. Wystarczyłoby .... Nie wiem po co prowadzić fabułę na siłę...
Chodzi mi o to, że nie ma pewności czy to prawdziwa czy też trzecia rzeczywistość. Nie lubię takich cliffhangerów.