Pierwszy odcinek już w sieci ! Dajcie znać czy warto oglądnąć, rzućcie plusami i minusami.
:)
Mi osobiście bardzo się podobał - właśnie kilka dni temu skończyłam 8 sezon 24 godziny i ciesze się, że będę mogła oglądać Kiefera w nowej - znacznie odmiennej ale równie ciekawej kreacji. Mieszanka Wzoru, Heroes i pewnie jeszcze kilku innych motywów. Jeśli nie przekombinują, to zapowiada się ciekawy serial. Szkoda, że to tylko pilot - kolejny odcinek dopiero 19 marca, a jeszcze następny 2 tyg później :(
Fajnie zapowiadający się serial , akcja w pilocie wolna i mozolnie rozkręcająca sie fabuła ale to w końcu to dramat , końcówka mnie zaciekawiła i chciał bym już oglądnąć odc. 2 , jeszcze nie ma napisów lecz wydaje mi się że tłumacze amatorzy staną na wysokości zadania i dziś jeszcze pojawią sie na napiprojekt .
mnie się bardzo podobało. jeżeli ludzi się produkcje w stylu efekt motyla, kwestie związane z przewidywaniem przeszłości i przeznaczeniem, to naprawdę warto.
Jeżeli to coś w stylu "Efekt Motyla" to oglądnę. Czekam tylko na napisy i zabieram się za seans./pozdrawiam
bardzo fajny serial, na pewno będę oglądać. wcale nie jakoś szczególnie mozolny. choć miejscami wydał mi się nieco naciągany (np. telefonistka, która pomaga). ogólnie na plus.
Premiera zdecydowanie lepsza od pilota Alcatraz, wiązałem nadzieje z tym serialem i widzę, że słusznie.
Pilot był rewelacyjny, jeśli odpowiednio pociągną wątek główny to Alcatraz będzie mógł jedynie czyścić buty temu serialowi.
dobry odcinek, oryginalny serial, bardzo podobały mi się słowa na początku odcinka tego dzieciaka, ciekawa historia.
Spodobał mi się. Mam nadzieje ,ze nie będzie to typ serialu ,w którym każdy odcinek będzie oddzielną historią. Liczę na serial z widocznie zarysowaną warstwą fabularną.
Tego samego się właśnie obawiam i tego samego oczekuje, źle by było, żeby zrobiło się coś takiego jak Alcatraz.
przecież wszystko jest ze sobą powiązane, więc nie ma mowy o oddzielnych historiach ;]
dla mnie 9/10
Ja jestem zachwycony, dawno nie widziałem tak dobrego pilota. Zobaczymy jak będzie dalej, bo to dopiero pierwszy odcinek więc nie można mówić, że serial świetny, zobaczymy w jakim kierunku to pójdzie. Dużooo lepiej się zapowiada od Alcatraz, który na razie po 3 odcinkach jest dość schematyczny i przewidywalny.
Ja też jestem zachwycony, dawno mnie tak pilot serialu nie zachęcił do oglądania następnych odcinków. Swoją drogą, coś w tym jest, że wszystko jest w jakiś sposób połączone :P Oby wszystko poszło w dobrym kierunku, bo pomysł jest rewelacyjny. Czekam na marzec.
Jak dla mnie pilot był niesamowity! Interesująca historia, bardzo dobra gra aktorów i kapitalna muzyka ;) 100x bardziej spodobał mi się ten pilot niż 3 wyemitowane już odcinki Alcatraz :)
Pilot bardzo mi się podobał, jak już wyżej było napisane świetna gra aktorów i bardzo ciekawa historia, teraz trzeba tylko czekać na kolejne odcinki.
bez przesady, nie napalajcie się aż tak, bo nie WIADOMO co bedzie dalej
pilot bardzo solidny, ciekawy, dobry zaczyn przed kolejnym odcinkiem
plus za to, że kazdy odcinek bedzie dotyczyć tego samego - 1 oś fabuły, a nie ze za każdym razem bohaterowie ratują świat
Trzeba powiedzieć, że mocno mnie zaciekawił i oczywiście wzruszył. Mam nadzieję, że nie skończą go w połowie pierwszego sezonu.
Mi się bardzo podobał 8/10. Nie do końca można jeszcze wszystko ze sobą powiązać (chodzi mi o ludzi), ale to się pewnie nadrobi, mam przynajmniej taką nadzieję.
mi trochę przypominał 'zapowiedź' z nicolasem cage'm ...też te liczby i wydarzenia.
W innym wątku też już do tego nawiązałam, choć muszę przyznać że o ile film był ogólnie ciekawy to końcówka była do kitu.
Wow ! Fajny pilot. Tak mi się spodobał, że już się boję , że sp... coś dalej. Oby nie. Ciekawa jestem czy będzie taki schemat, że co odcinek będą przeplatać się inne ludzkie historie. Czy ten aktor, który grał strażaka jeszcze powróci w kolejnych epizodach?
Pilot nawet ciekawy, spodobał mi się, fajnie wszystko ze sobą powiązane.
Napewno obejrze kolejne odcinki.