PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617138}

Touch

2012 - 2013
7,2 6,4 tys. ocen
7,2 10 1 6352
Touch
powrót do forum serialu Touch

Właśnie obejrzałem ostatnie dwa odcinki, które wyszły dzisiaj. Było całkiem nieźle, może nie tak dobre jak pilot ale lepsze niż standardowe ze środka sezonu. W końcu ruszył z kopyta główny wątek serialu i chyba w następnym sezonie dostaniemy tego ładne rozwinięcie. Szczerze mówiąc już miałem serial sobie odpuścić (bo umówmy się nie powala) ale po tych dwóch odcinkach nabrałem ochoty na więcej.

ocenił(a) serial na 8
gagarin77

całkowicie się zgadzam.
Pilot rewelacyjny ale kolejne odcinki wg schematu tj. kilka wątków, które w mniej lub bardziej ckliwym klimacie się ze sobą przewijają, łączą.
Ja jestem na 9 i ruszyło się więc mam nadzieję, że będzie dobrze :)
a jak nawet to warto było obejrzeć 1 sezon - też coś przekazał... że świat jest bardzo mały ;-D tak naprawdę

ocenił(a) serial na 9
gagarin77

jak dla mnie finał był świetny ,pojawiły się wszystkie najfajniejsze postacie(Niewidzialny książe,japonki i gość od lotto) ^^ szkoda tylko że nie pokazali na koniec Amelii (płynie tam z tyłu jakiś statek ale czy z nią na pokładzie?) i teraz Jake i Martin pewnie będą ścigani przez wszystkie organy śledcze ;)

ocenił(a) serial na 8
kamil665544

A matka Amelii będzie im pomagała uciekać przez owymi organami i razem ruszą na poszukiwania jej córki.

ocenił(a) serial na 7
kamil665544

Dokładnie, ostatnie dwa odcinki dały rade i jeśli się sprawdzi ten scenariusz co piszecie, to 2 sezon może być o niebo lepszy niż ten. Oby to mądrze rozegrali bo potencjał w serialu jest :)