Zaskakująco dobry serial, whałam się oglądać ponieważ naczytałam się na filmwebowym forum że nie warto .. Ale jak zwykle się okazuje ze filmweb wychwala chłam a ciekawe filmy i seriale mają niskie oceny i negatywne komentarze.
W serialu ciągle się coś dzieje, może na początku jest trochę nudno ale później akcja rusza do przodu. Historia wcale nie jest przewidywalna jak już ktoś pisał. Dlatego zostałam zaskoczona pozytywnie.
Jeśli lubisz hiszpańskie seriale to zdecydowanie polecam. Czekam na drugi sezon.
Wydaje mi się że negatywne opinie wziely się z tego iż w filmie jest wątek gejowski (swoją drogą rewelacyjny) oraz wiadomo, striptizerzy co niedowartościowanym widzom może nieco przeszkadzać
Zgadzam się w pełni z Tobą ,cały czas się coś dzieje ...ciekawy ...coś innego niż zwykle ...także czekam na 2 sezon
Tak samo uważam. Zaczęłam oglądać z czystej ciekawości, ale im dalej w las tym coraz bardziej fabuła wciągała. Cholernie zawiodłam się jedynie na końcu ostatniego odcinka. Triana to bardzo ciekawa postać, a sama aktorka wręcz idealnie jak dla mnie odgrywała swoją rolę. Mam cichą nadzieję, że jednak jakimś cudem przeżyje i pojawi się ponownie w drugim sezonie, bo przy niej główny aktor dużo zyskiwał, a był momentami za bardzo sztywny jak na protagoniste. Choć urody odmówić mu nie mozna...