PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=227043}

Trójkąt

The Triangle
2005
6,6 2,2 tys. ocen
6,6 10 1 2223
Trójkąt
powrót do forum serialu Trójkąt

jest mało poprawny politycznie gdyż w "wielkiej czwórce" zabrakło homoseksualisty i murzyna, czyli scenarzysta i reżyser to pewnie homofoby i rasiści nie idący z nurtem politycznej poprawności ;)

ocenił(a) serial na 9
cromags

żyda też raczej nie było.

użytkownik usunięty
cromags

homofobiczny miniserial science-fiction? Muszę obejrzeć XD

ocenił(a) serial na 9
cromags

Właściwie to zaleta.

cromags

Myślałem że twój post to żart ale po obejrzeniu tego serialu okazało się że faktycznie wśród głównych bohaterów nie było ani Afroamerykanina ani Latynosa co mnie oburzyło dlatego wystawiłem 1/10.

cromags

Naprawdę? To super, muszę obejrzeć. Nie zamierzałam, ale skoro jeszcze ktoś kręci filmy, do których nie wciska się na siłę bajek o hiperinteligentnych Murzynach, ani bajek o wszechobecnych zboczeńcach, to musi być perełka:)

cromags

Proponuje zglosic do do rzadu, oni to lubia, zeby zaapelowali do amerykanskiej TV! To jest takie zasciankowe! ;-)

cromags

Bardzo dobry komentarz, ale... ma jedna poważna wadę: przytoczona w owym komentarzu wada jest raczej jego ZALETĄ! :))) Poza tym mamy tutaj przecież jednego "karaibskiego metysa" z Greenpeace'u (nie mylić z "Green PiS-em"!), którego liczba synów zmienia się co parę minut - a zatem nie jest to taki całkiem "rasistowski" filmik... ;)))

ocenił(a) serial na 7
cromags

Trafna uwaga. Piątka! ;)

Dodam jeszcze, że nie widzę tu również żadnego Żyda i Polaka antysemity, który by się oczywiście nad nim pastwił. ;)

cromags

Skandal że nie ma też transgendera !

cromags

hehe i brakowało wyznawcy hare kryszna