http://www.youtube.com/watch?v=ljmT6YPvZE4, i jakie są wasze wrażenia ? :)
co do przywracania do życia to jestem obojętna, jeśli chcą mogą przywracać, jeśli nie, to nie życzę uśmiercenia kogokolwiek z drużyny Prime, ale Cliffjumper mnie zaciekawił więc chciałam wiedzieć jaki był w drużynie,( i co do wspomnień to mieliśmy w sumie jedno zdanie w serii 1 o pierwszym dniu na Ziemi)
hej widziałyście już nowy odcinek?
zwykle się ścigacie - w dodawaniu linku :D
http://www.youtube.com/watch?v=tILdsazud74
Mój net miał dzisiaj zamuła... dopiero teraz doszłam do tego dlaczego tak jest :D Także pewnie bym dała link pierwsza XD ale cóż... złośliwość rzeczy martwych. DZIĘ - KU - JE - MY za link idziemy oglądać ~ :***
Ja również dziękuję,dzisiaj akurat nie miałam czasu, bo z kumpelą łaziłyśmy po mieście po kościele(:D),a poranne poszukiwania nic nie dały.
Dzięki wielkie :)
nie no spoko, filmik pojawił się bardzo późno bo
najlepszego od dodawania TFP to producenci
dorwali :(, ale wstawianie linków zostawiam wam ;)
i oto kolejny dowód na to, że z mrocznego energonu nic dobrego nie powstanie ;) ale nie codziennie statek próbuje załatwić samego Megatrona, ciekawa jestem, czy po tym przypadkowym uderzeniu przez ten dźwig Megatron będzie miał siniaka, bo oberwał chyba bardziej niż dotąd ;)
;D
Ale jednak najbardziej "bekowa" scena to ta ostatnia z KnockOut'em - leżałam i płakałam XD
racja ;) ,,sey AAA" hahaha to było niezłe xD i jak Ratchet go uderzył to spadł na posadzkę jak worek ziemniaków... biedny Konckout ;( ;)
Tak, kolejna epicka scena z TF: Prime ;D
A jednak Rachet mimo wieku potrafi nieźle skopać tyłek :)
o ho-lepka...!
czy ktoś mi opowie ten odcinek,bo od dłuższego czasu nie miałam dostępu do neta i nie obejrzałam z czterech odcinków!!!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAA
teraz nadrabiam.... lecz nie wiem czy mi limitu starczy
błagam niech ktoś coś opowie bo ZWARIUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a co do Knockouta wygrzebałam coś z tumblra:
So in last week’s episode of Transformers Prime, Knockout made an appearance. Which was great, since he had been missing from the show for like five episodes or so.
But a lot of people, including me, were wondering how Knockout would react to Breakdown’s death, since Breakdown is his “assistant” and everything.
And the answer was, he wouldn’t.
Breakdown wasn’t even mentioned in the episode. And Knockout didn’t look particularly troubled, either.
A few people on this very site are upset about this, but you know what I think?
Maybe the reason that we didn’t see Knockout react to Breakdown’s death is that he
just
geniunely
doesn’t
care.
Think about it. When have we ever seen Knockout show any real concern for anyone or anything other than himself and his paintjob? After all, this was the guy who was perfectly willing to betray Megatron in order to be the new second in command, then promptly switched back to being loyal once it was clear that that wasn’t going to work.
And the way he threatened Jack, moving that drill in with sadistic glee made me a little uncomfortable. “Say, ‘aah’” indeed.
And then I started thinking, what if Breakdown was simply the latest in a long line of “assistants?”
So when he lost this one, his only reaction was “meh” before he moved on?
Seriously people, we may have a serious evil mastermind on our hands here.
Or, at least, someone who could be one if he wasn’t so in love with himself.
Czytałam czytałam.....nie no jak ja mam sie uczyć, ja czekam na nowy odcinek :/ ;D
Kolejny odcinek :)
http://www.youtube.com/watch?v=SWhCHpVO6g8
http://www.youtube.com/watch?v=qETUqNqqAP8&feature=relmfu niestety w dwóch częściach ;)
to na prawdę był bardzo zły dzień dla Knockout'a - 2 razy potrącony przez pociąg, lakier do wymiany, koło do zakupu, zarysowana twarz, mało rozumny partner + solidny opieprz od Megatrona (zapewne) biedny ;(
;) nie ma za co :) siedzę chyba od 8:30 żeby zobaczyć ten odcinek, a tu niespodzianka ktoś zatytułował go: "Knockout's bad day" przynajmniej wiadomo dlaczego ;) biedny :(
no, też się oczekałam...
szkoda że tak mało Optimusa, właśnie skończyłam oglądać TF Armada i stęskniłam się za dużym bossem :) a Knockout - biedaczysko...
ciekawa jestem kto go poskłada ;) oby jego uroda nie uległa zbyt dużym zmianom, a zwłaszcza chodzi mi o jego twarz :( jakkolwiek by nie wyglądał zawsze będę go lubić ;)
są takie boty które bez względu na wygląd się lubi <3
ale skoro tym razem wygrały autoboty to chyba w następnym odc. wygrają decepticony albo jakoś tak żeby zaognić akcję.
bardzo możliwe, tym bardziej że do akcji wkroczy Dreadwig i Optimus, będzie się działo :)
Tak się zastanawiałam czy widzieliście ten filmik :
http://www.youtube.com/watch?v=mRkyfm1TC6g&list=UUogdTuyV9iNiQW9rIXb2zag&index=3 &feature=plcp
Mnie rozłożył na łopatki, leże i kwiczę z niego normalnie ;D
Autobutts hahah XD !
Hahaha no cudowny filmik po prostu :D Wogole o co w nim chodzi..oO ??? A ja znalazłam takie coś ooo... http://evilwinnie.deviantart.com/gallery/30984873#/d4smury
Soooo sexi~ XD Ładnie ktoś rysuje <3
Polecam przejrzeć inne rysunki tego użytkownika, są doprawdy niesamowite ;)
Jeżeli chcecie więcej takich stron zarówno na DeviantArt jak i na Tumblr to napiszcie do mnie na PW, z chęcią będę podawała po kilka ;)
Nowy odcinek "Triangulation"
Part 1 : http://www.youtube.com/watch?v=i88ee_3IrEk&feature=relmfu
Part 2: http://www.youtube.com/watch?v=4XiVW-1Eejk
może i jakość to profanacja, ale wiem jacy wy jesteście niecierpliwi więc proszę :)
Późnię wstawię (kiedy się pojawi) w lepszej jakości
Jak tak dalej pójdzie, to premiera nowych odcinków będzie w sobotę
a oglądanie kilka dni później... jestem ciekawa kiedy wyjdzie lepsza wersja, przydałby się na youtube nowy koleś od wrzucania odcinków. Bardzo dobrze że wstawiłaś link :) duże DZĘKI ;) ale nie wiem jak wy ale ja poczekam
pierwszego to prawa autorskie załatwiły,
drugi to z tego co wiem to konto usuną
więc jest trochę kiepsko...
Tak, no niestety, jedynym rzetelnym źródłem odcinków są amerykańskie torrenty, ale nawet tam pojawiają się one dopiero 2-3 dni po premierze :(
A na wersję HD będziemy musieli poczekać, aż do premiery całego sezonu D-:
Chyba się skuszę i zamówię sobie ją przez internet :)
najgorsze jest to czekanie...
jestem przez to tak nabuzowana że dokończę ostatnie
5 odcinków TF Cybertron, a potem pogram w GTA VCity i mam nadzieję że to wystarczy, a jak nie to szczele focha! ;)
Jaaa tam mam co robić, mam na swoim komputerze "Świętego Rowa" ;D ( Saints Row:The Third) , więc mam co robić :D
Ale tak najgorsze jest czekanie. Nie należę do osób cierpliwych, więc muszę coś robić żeby zabić czas, bo inaczej zabija to mnie :)
ja jestem strasznie niecierpliwa ale jednocześnie jestem bardzo uparta, no i trochę (no dobra - bardzo...) nerwowa, więc coś czuje że w grze ukradnę czołg i będę zasuwać po mieście rozwalając wszystko na swej drodze... czy o tej porze jeszcze przyjmują
psychiatryki? :D
Haha, ty też lubisz "szerzyć mordor" czołgiem? Nie no ja bym nie potrafiła grać w takie RPG'i bez czołgu ;D
W Gnieźnie są 24 na dobę czynne, możemy pojechać razem ;D
Ok :D
puki nie wyjdzie nowy odcinek, jestem zbyt
niebezpieczna dla otoczenia by przebywać na wolności.
Najbardziej mnie wkurza że po tych innych seriach TF naprawdę tęsknię za OP z TF Prime i w tym odcinku nareszcie się go doczekam, a tu lipa od rana... :/
http://www.youtube.com/watch?v=OamKA8BBuDc BUJAAAAAAAAAAAAA!! aż z tego podniecenia nie wiem czy nie wkleiłam złego odcinka... XD
Świetny odcinek ;D Dużo Opka~ lubię to.... A Starscream idiota.. = = '' choć muszę przyznać trochę mi się go szkoda zrobiło jak wpadł do tej dziury... myślałam, że nie żyje czy coś... lecz gdy go znów ujrzałam toooooo... mi przeszło o.O Śmieszna ta zbroja. On w niej wygląda jak tak sznycel.
haha ;) ja miałam wrażenie, jak ta bomba mu na plecach wybuchła, że podniesie rękę a zbroja się rozpadnie :)
Szkoda mi bardzo że Optimus nie zdobył broni...
a w następnym odcinku będzie Ratchet i Wheeljack
co wy na to ?(biedny Ratchet)
Ratchet jest fazowy dziadek z parą także będzie śmiesznie XDD I w końcu Wheeljack... długo go nie było, ciekawa postać, ciekawa.
Pozwólcie, że się wtrącę :)
Czy was też powoli zaczyna irytować ta ciągła "paplanina" Optimusa, odnośnie przechodzenia Decepticonów na stronę Autobotów? No ok, rozumiem, on powinien tak robić - i to jest w nim piękne i wspaniałe, ta niewzruszona nieugiętość i wiara w innych...Lecz mnie zaczyna to delikatnie mówiąc denerwować(krzyki pominę milczeniem, to nie ja ...;D), w końcu sam powtarzał ileś razy, żeby skończyć wojnę trzeba zabić Megatrona. No tak, ale czy tylko śmierć lidera nie poruszy bardziej jego podwładnych? Chyba nikt mi nie powie, że gdy Megsiu kopnie w kalendarz jego Decepticony staną się nagle Autobotami - do tej pory nie spotkaliśmy Cona, który należałby do drużyny Megatrona wbrew własnej woli. Chyba więc ta gadanina Optimusa jest niepotrzebna, czy czekamy na taki cud, jaki zdarzył się w Star Wars w Powrocie Jedi (Zabicie Sidiusa przez Vadera) ? Mogliby w końcu trochę to rozwinąć, z chęcią bym zobaczyła któregoś z Conów po naszej stronie :)
Ogółem odcinek był niezły (dużoooo Optimusa ^^), lodowa pustynia, no nie powiem, ciekawie było i działo się dużo. Star w skafanderku przyprawił mnie o nagły napad śmiechu, a gałki oczne o groźbę wypadnięcia z oczodołów :)
No a Rachet, weźcieee, jego facepalm był jednym z najlepszych w historii Transformers (zaraz po tym z pierwszej części Bayformers należącym do Optimusa i drugim od IronHide'a z Generacji 1), epickość ! ;D
No, kolejny odcinek zapowiada się obiecująco, WeelxRachet kontra Soundwave, to będzie potyczka :) Zwłaszcza, iż zarówno Weel jak i Rachet mają specyficzne, wybuchowe charaktery, więc zakładam, że na 1000000% dojdzie między nimi do kłótni :)
@Chester0410 "Śmieszna ta zbroja. On w niej wygląda jak tak sznycel." - no dolałaś oliwy do ognia, znowu beczę, hahahah xd
"Ratchet jest fazowy dziadek z parą także będzie śmiesznie XDD I w końcu Wheeljack... długo go nie było, ciekawa postać, ciekawa. "
No, jeżeli chodzi o mnie, to tak interesuje się Weelem i jego przeszłością, ale mnie osobiście denerwuje, nie wiem czemu, po prostu go nie lubię :( Może w nowym odcinku zdarzy się coś, dzięki czemu zapałam do niego sympatią.
Ale takie krótkie nawiązanie do G1 - Rachet i WeelJack stanowili nierozłączny duet medyków-mechaników, wspaniale się im pracowało, aż do śmierci. Teraz krótko pytam : Czemu tak zepsuli WeelJacka? Jego charakter to zupełne przeciwieństwo tego Weel'a z G1. Tamten - wierny, poddany Optimusowi, jego dobry przyjaciel, służący radą i pomocą. WeelJack z TF: Prime: niezwiązany praktycznie z Optimusem, buntownik, traktujący Prime'a jak ostatnie koło u wozu. Kontrast nieziemski, że tak powiem. I chyba zawsze będę czuła sentyment do tego starego, dobrego Weela :)
Dobra moja kolej :D
co do pierwszej części:
Wiadomo Optimus musi wierzyć w dobro itp. może daje mu to siły do dalszej walki może to jest jego światełko w tunelu nie wiem, kochamy go za to jaki jest <3
ale jeśli chodzi o zabicie Megatrona to może nie tyle chodzi o to że nagle po tym Decepty odnajdą powołanie, tylko że zabraknie im silnego lidera i prędzej czy później decepty się rozproszą a takich łatwiej wybić.
A Wjack fakt jest trochę narwany ale da się lubić, odbiega bardzo od tego z G1, pewnie producenci potrzebowali takiego charakterku i wybrali Wjack'a.
Wiem, podkreśliłam to zdanie dotyczące Optimusa. Jest taki, jaki powinien być przywódca Autobotów, lecz.....często niestety ta wiara w innych powodowała jego śmierć. Przykład ? Bayformers 2 : ROTF. Słynna bitwa na polanie. Optimus wystawiony sam na pastwę Decepticonów, na dodatek musi chronić Sama. A inne Autoboty? Jadą, jadą...i...dojechać nie mogą. To scena najbardziej denerwująca mnie w filmie. Gdzie byli? Na piwie?!?
Do tej pory nie jest wytłumaczone dlaczego nie zdążyli na czas. Nowy Jork to nie Warszawa, tam korków nie ma aż tak dużo. I wolno jechać nie trzeba, bo drogi w idealnym stanie(nie to co nasze - dziura dziurę popycha). A później wielka żałoba, bo przywódca zginął. Scena sama w sobie wspaniała i bardzo smutna(płakałam przy niej jak dziecko), ale możemy tylko sobie tak rozmyślać " Co by było gdyby...."
A co do Weela: Jego postać jest według mnie całkowicie nie trafiona. O wiele lepiej do jego roli pasowałby Jazz, Rodimus lub Prowl.
"Jadą, jadą...i...dojechać nie mogą. To scena najbardziej denerwująca mnie w filmie. Gdzie byli? Na piwie?!?"
nie no rozwaliłaś mnie :D :D najlepsza scena walki jak OP rozwala kilka decptów ale jednocześnie wkurzająca bo tamci długo jechali, a przecież OP pokonał ten dystans w znacznie krótszym czasie, ale jak teraz oglądam TF Prime to sądzę że film to powinien im buty czyścić, Wjack może się podobać lub nie jeszcze za słabo go znam ale w tej serii nie powiem żeby była postać o której nie mogę powiedzieć czegoś dobrego, G1oglądałam po Prime więc trochę inaczej patrzę na TF (moją manię zaczął film 2007) ale faktycznie w serii mógłby się zjawić Jazz - bo był bardzo rzadko (zaledwie w G1 Animeted i filmie) - ale czy dodatkowy Autobot w drużynie nie zakłóci klimatu?(wiem że nie to miałaś na myśli ;) )