http://www.youtube.com/watch?v=ljmT6YPvZE4, i jakie są wasze wrażenia ? :)
Odcinek świetny XD poza ostatnimi sekundami :( (mocno zaniepokoiły), ale sceny z Knock Out'em najlepsze XD
albo dwie miny jakie Ratchet szczelił XD lub Megatron'a przy wybuchu :D
Nie no, mina Megsia kiedy usłyszał wybuch (Ta jego brewka <3) wgniotła mnie w ziemię :)
W ogóle czy tylko ja uważam, że Megatron wygląda jak kot?!? :DDD
Nie mogę się doczekać następnego odcinka X( aż mnie skręca na myśl co się działo u Bulkhead'a...
,,Ta jego brewka <3" hahahaaha ;) no tym to mnie dobiłaś :D biedny Knockout chciałabym zobaczyć jego minę gdy mu to wybuchło w rękach xD ale facet ma pecha, DWA razy potrącił go pociąg i jeszcze to ;) i wygląda na to że ma coś wątpliwości co do Megatrona, może zmieni stronę :D
Knokciu jako Autobot? .....mhymhmyhmymymymmm...........<chory mózg Moniki pracuje xd>
......Czyżby szykował się BROMANS Optimusa i KnockOuta?....
hyhyhym..........;DDDD
BOŻE NOOOOOOOOŁ! XDDD co ty tu opowiadasz :D Chociaż tak z drugiej strony~~ <3 Ehhehe (włochate myśli)* (dobra dość = = '')
Knockout chyba będzie chciał się pozbyć Soundwave'a. Widziałyście to mroczne spojrzenie w jego stronę. I nie obraziła bym się gdyby zmienił frakcje... chociaż jego gorące ego go przerasta i prędzej czy później go rozsadzi ;D i nie wiem czy przejdzie na jasną stronę mocy .
Przejść nie przejdzie... ale masz racje raczej będzie chciał załatwić Soundwave'a, (jego spojrzenie było zabójcze :D <3)
raczej nie da rady Soundwave'owi za mocny ,,zawodnik" z niego ;) mam nadzieję że wymyśli lepsze rozwiązanie niż rzucenie się na niego i usiłować obcięcie głowy Soundwave'owi :D
Niekoniecznie miałam na myśli że zabije :) ale że np. upokorzy go przed Megatron'em. Ale wizja Knock Out'a rzucającego się na Soundwave'a jest zabawna :D jakby przy odcinaniu głowy połamał sobie paznokcie :D :D :D
to by było xD albo jeżeli Soundwave zadrapał by jego lakier ;) pewnie w tedy powiedział by coś w rodzaju ,,You scratch my paint, i scratch yours" ;)
nowy odcinek http://www.youtube.com/watch?v=q3fanlcJBwM zabieram się za oglądanie :)
Ja nowy(wczorajszy) odcinek widziałam już rano(ściągnęłam go z torrentów).
........................9 CZERWCA????? NO CHYBA NIEEEEEE
BOŻE WIDZISZ I NIE GRZMISZ !!!!
czytałam na jednym forum że chcą chyba zrobić przerwę :( i to by wyjaśniło dlaczego filmweb nie ma daty następnego odcinka...
Nie tyle ,że filmweb. Nawet IMDb lub oficjalna strona HUB'u nie posiadają daty ani tytułu nowego odcinka. Chyba chcą zrobić coś w rodzaju maratonu i puszczą wszystkie odcinki od nowa, a więc trochę to potrwa :(
Ciekawi mnie kiedy będzie 3 sezon ;DDD