7,0 1,1 tys. ocen
7,0 10 1 1106
Transformers: Prime
powrót do forum serialu Transformers: Prime

http://www.youtube.com/watch?v=ljmT6YPvZE4, i jakie są wasze wrażenia ? :)

ocenił(a) serial na 10
Fanka_TF

Odcinek świetny XD poza ostatnimi sekundami :( (mocno zaniepokoiły), ale sceny z Knock Out'em najlepsze XD
albo dwie miny jakie Ratchet szczelił XD lub Megatron'a przy wybuchu :D

ocenił(a) serial na 10
Comsing8

Nie no, mina Megsia kiedy usłyszał wybuch (Ta jego brewka <3) wgniotła mnie w ziemię :)
W ogóle czy tylko ja uważam, że Megatron wygląda jak kot?!? :DDD

ocenił(a) serial na 10
Fanka_TF

Nie mogę się doczekać następnego odcinka X( aż mnie skręca na myśl co się działo u Bulkhead'a...

ocenił(a) serial na 10
Fanka_TF

,,Ta jego brewka <3" hahahaaha ;) no tym to mnie dobiłaś :D biedny Knockout chciałabym zobaczyć jego minę gdy mu to wybuchło w rękach xD ale facet ma pecha, DWA razy potrącił go pociąg i jeszcze to ;) i wygląda na to że ma coś wątpliwości co do Megatrona, może zmieni stronę :D

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

Knokciu jako Autobot? .....mhymhmyhmymymymmm...........<chory mózg Moniki pracuje xd>

......Czyżby szykował się BROMANS Optimusa i KnockOuta?....
hyhyhym..........;DDDD

Fanka_TF

BOŻE NOOOOOOOOŁ! XDDD co ty tu opowiadasz :D Chociaż tak z drugiej strony~~ <3 Ehhehe (włochate myśli)* (dobra dość = = '')
Knockout chyba będzie chciał się pozbyć Soundwave'a. Widziałyście to mroczne spojrzenie w jego stronę. I nie obraziła bym się gdyby zmienił frakcje... chociaż jego gorące ego go przerasta i prędzej czy później go rozsadzi ;D i nie wiem czy przejdzie na jasną stronę mocy .

ocenił(a) serial na 10
Chester0410

Przejść nie przejdzie... ale masz racje raczej będzie chciał załatwić Soundwave'a, (jego spojrzenie było zabójcze :D <3)

ocenił(a) serial na 10
Comsing8

raczej nie da rady Soundwave'owi za mocny ,,zawodnik" z niego ;) mam nadzieję że wymyśli lepsze rozwiązanie niż rzucenie się na niego i usiłować obcięcie głowy Soundwave'owi :D

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

Niekoniecznie miałam na myśli że zabije :) ale że np. upokorzy go przed Megatron'em. Ale wizja Knock Out'a rzucającego się na Soundwave'a jest zabawna :D jakby przy odcinaniu głowy połamał sobie paznokcie :D :D :D

ocenił(a) serial na 10
Comsing8

to by było xD albo jeżeli Soundwave zadrapał by jego lakier ;) pewnie w tedy powiedział by coś w rodzaju ,,You scratch my paint, i scratch yours" ;)

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

uuuuuu... nie chciałabym być wtedy w skórze Soundwave'a :D

ocenił(a) serial na 10
Comsing8

nowy odcinek http://www.youtube.com/watch?v=q3fanlcJBwM zabieram się za oglądanie :)

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

O mój Boże! następny odcinek podobno dopiero około 9 czerwca!

ocenił(a) serial na 10
Comsing8

w piątek? zawsze premiera była w sobotę, dziwne :I

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

Ja nowy(wczorajszy) odcinek widziałam już rano(ściągnęłam go z torrentów).

........................9 CZERWCA????? NO CHYBA NIEEEEEE
BOŻE WIDZISZ I NIE GRZMISZ !!!!

ocenił(a) serial na 10
Fanka_TF

czytałam na jednym forum że chcą chyba zrobić przerwę :( i to by wyjaśniło dlaczego filmweb nie ma daty następnego odcinka...

ocenił(a) serial na 10
Comsing8

Nie tyle ,że filmweb. Nawet IMDb lub oficjalna strona HUB'u nie posiadają daty ani tytułu nowego odcinka. Chyba chcą zrobić coś w rodzaju maratonu i puszczą wszystkie odcinki od nowa, a więc trochę to potrwa :(
Ciekawi mnie kiedy będzie 3 sezon ;DDD

ocenił(a) serial na 10
Fanka_TF

Jeszcze około 10 odcinków pewnie drugi sezon potrwa. Ja jestem ciekawa czy producenci są zadowoleni z produkcji bo jeśli tak to możemy być chyba spokojni o przyszłość TF Prime.