PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=598313}

Triumf miłości

Triunfo del Amor
2010 - 2011
7,4 2,8 tys. ocen
7,4 10 1 2845
Triumf miłości
powrót do forum serialu Triumf miłości

Jak wyżej -Ciekawe cytaty z telenoweli
Mi utkwiło -Victoria do Bernardy ”Bóg jest wszędzie,nie mieszka wyłącznie w Pani domu”.

cocco03

Nie wiem czy to ten-obejrzałam dziś wreszcie 52 odc(z piątku) i natknęłam ,się na taki cytat,więc piszę.

JulietaV

Nie, to nie ten ;) Dokładnie nie pamiętam kiedy będzie, ale to jeden z moich ulubionych tekstów ;)

jagodajulia

haha dobry tekst, przegapiłam go, moze dlatego ze Maxa teraz nie lubie :D i nie lubie patrzyc jak jest z Ximeną :D

Becia_16

Max jest idi*tą. A mnie Ximena, z twarzy odrzuca, tzn. teraz to się przyzwyczaiłam troszkę, ale gdy oglądałam, to scenki z nią przeważnie przewijałam, dopiero, gdzieś pod koniec, jako tako oglądałam i się męczyłam.
A nie piszę tego przez zazdrość. Czasem ładnie wygląda, ale tylko czasem...

jagodajulia

Wg mnie ona (Ximena)jest brzydsza jak się wykrzywia paskudnie,albo przewraca tymi oczyma.

JulietaV

dokładnie ona jakoś tak brzydko wykrzywia twarz, na ślubie tylko wyglądała ładnie a tak to robią jej jakiś brzydki makijaż który jej nie pasuje

Becia_16

I mówi jakby miała w ustach bułkę - tak od niechcenia. Wytargałabym ja z checią za kłaki.

jagodajulia

Chyba,że tak. Pomyslałam, że to juz ten. ;)

cocco03

A tu kolejny cytat-Max do Matki-Wy zadecydowaliście o moim ślubie,ja zdecyduje o rozwodzie,i reszcie życia.

JulietaV

brawo! Szok! Max zdecyduje o swoim dalszym życiu ... No nie...brawa dla niego! Cóż za wysiłek :P

JulietaV

Był dzisiaj ;)

jagodajulia

Ximena do Maxa-a podróż poślubna? Max-jest dla zakochanych,czyli nie dla Nas.

JulietaV

hahaha! coż za szczerość :P

sydziuchna

No,Max jest coraz odważniejszy :)

JulietaV

Max do Fabiana-Ximena to moja kara-za to ze traktowałem miłość jak rozrywkę.

JulietaV

szkoda tylko że przez to cierpi także Maria

Becia_16

Roxana do Ximeny-Twój mąż oszalał?wielka Roxana ma pracować?

Max do Fabiana-Teściowej brak pieniędzy?niech zacznie pracować!

Max do Ximeny-Grzebałaś w moich rzeczach! Ximena-Jestem Twoją żoną! -Max-Moją żoną! Boże daj mi cierpliwość!

JulietaV

Przy tych tekstach sie uśmiałam;D
Roxana: Poproś męża o pięniądze. Mam wydatki.
Ximena: Znowu grasz w pokera z koleżankami?
Roxana: Czasami...;)

cocco03

Matka Ximeny to kobitka na światowym poziomie-więc ma różne wydatki :))

cocco03

Ostatnio w telce padają coraz lepsze teksty ;)

Strawberry_77

Dokładnie, a dziś w programie tratatam:
Max do Ximeny: Miejmy nadzieję, że twoja matka będzie umiała zarobic na swoją pensję.
Ximena do Maxa: Zrobiłeś mi dziecko, a teraz żałujesz. ;D to dobre hehehe

cocco03

Byłam wzruszona jak Milagros płakała, ale to co powiedziała do Lindy nadaje sie na przytoczenie:
"Gdzie jest mój syn? Gdzie go schowałaś ladacznico?"

cocco03

Dona Milagros jest szczera ;) Czasami żal mi Lindy, bo wszyscy tak na nią najeżdżają...

Strawberry_77

Mnie też, niech by znalazła jakiegoś bogacza. Ona nie jest zła, najlepszym tego dowodem jest jeje nastawienie do Marii. Szkoda, że tak skończy:(

cocco03

No właśnie, Linda jest dobrą przyjaciółką - pocieszała Marię, kupiła ubranka dla jej dziecka i wogóle. Czytałam jak skończy - smutne...

Strawberry_77

Ona też jest barwną postacią, nie nudzi mnie jak niektórzy.

Strawberry_77

Niby dobra przyjaciółka, jednak ten romans z Osvaldo nie jest mi na rękę... Jednak, uważam, że nie była tak strasznie zła... Ale często mnie wkurzała, i wg mnie umie grać... I jak już będzie wiadomo, o co chodzi, to napiszę, to, co miałam napisać, aby nie psuć nikomu oglądania...

jagodajulia

Przynajmniej nie jest nudno w jej wątku.

jagodajulia

Dorismar może nie gra bardzo dobrze, ale i tak reprezentuje lepszy poziom od serialowego Juanja... Cocco, kto Cię nudzi w "TDA"?

Strawberry_77

Juanjo nie grzeszy urodą, i nie lubię, gdy go widzę, a gra c nie umie... Lindę czasami zniosę,a le nie przepadam za nią...

jagodajulia

"Juanjo nie grzeszy urodą" - delikatnie to ujęłaś :] Linda wcześniej bardziej mnie denerwowała, ostatnio jest ok.

Strawberry_77

No właśnie teraz jest spoko.

Strawberry_77

No właśnie Juanjo albo Oscar i te jego wynurzenia.

cocco03

Zastanawiam się kogo bardziej nie trawię...Oscara, czy Juanja...

jagodajulia

Ale ten Oscar blee i te jego wyłupiaste oczka. Antonieta jest dla niego za ładna.

cocco03

Zgadzam się - Antonieta jest ładna i bardzo ją lubię. No ale cóż, miłość z kolei jest ślepa...

jagodajulia

Też nie trawię Oscara, ale właściwie nie wiem dlaczego... Chyba tak po prostu ;)

Strawberry_77

Ja też nie wiem dlaczego nie lubię tego Oscara... Wg mnie wygląda jak przerośnięty wąż, i nie ma niczego ciekawego, w jego twarzy... Jego twarz jest bez wyrazu... taka odpychająca...

jagodajulia

Jakie porównanie ;) Ale zgadzam się, taką dziwną ma tą twarz. Za to Pipino jest świetny :]

Strawberry_77

Tak, tak Pipino jest świetny :) Nie jest jakiś tam przystojny, ale jest zabawny, zawsze uśmiechnięty, OK prawie zawsze, i uwielbiam go :) I zawsze jest z nim zabawnie :)

jagodajulia

Wszystko się zgadza ;) Te jego minki, gesty, powiedzonka - idzie boki zrywać.

Strawberry_77

Ja Pipina wprost uwielbiam! Oglądałam tego aktora jeszcze w ,,Do diabła z przystojniakami". Grał tam geja i mu to nawet nieźle wyszło. Tak na ogół to czytałam gdzieś tam, że ten aktor kiedyś się ciął, czy coś, czy próbował sobie żyły podciąć.

lucre

Victoria do Marii-Jesteś tania i wulgarna

Linda do Marii-Widać że nie masz pojęcia o życiu-nic dziwnego że Max Cię zostawił.

Antonieta do Victorii-Musisz nauczyć się przegrywać.

lucre

Ojej, nie wiedziałam... Ja go z kolei oglądałam w "Rubi" i tam też grał projektanta mody. Trzeba przyznać, że pasuje do takiej roli ;)

Strawberry_77

No właśnie zapomniałam, że w "Rubi" też go oglądałam :)

lucre

;) Ja go zapamiętałam głównie ze względu na pieska ;)

Strawberry_77

A w dzisiejszym odcinku jak Pipino się wściekł. Zresztą po tym, jak Roxana zaczęła się panoszyć w domu mody, wcale mu się nie dziwię...

Strawberry_77

Jest cudny jak się wścieka.

Strawberry_77

pipino jest super jak jak piszecie, nie lubie tylko jak kreci wąsami

Becia_16

A ta jędza zniszczyła jego projekty:(