Serial naprawdę dobry, najlepszy komediowy serial jaki widziałem. I ta gra aktorska! Te
emocje! Dałbym 11, ale nie można :/
racja) jak zobaczyłem pierwszy raz myślałem że to jakiś serial edukacyjny z lat dziewięćdziesiątych, bo wtedy takie kręcili, a tu zdziwka. 2011 masakra jakaś. A najlepsze że to niby na poważnie.
a jak myślicie, czy ten serial miał być serialem komediowym specjalnie, czy to wszystko jest tak na poważnie?
w kraju w którym żyjemy zdecydowanie nie jest to komedia z założenia, spójrz na w11 i te takie inne ooo malanowski i partnerzy to jest prawie ta sama liga
zgadzam się z przedmówcą. W11, Detektywy no i oczywiście Anna Maria Wesołowska udowadniają że wszystko jest możliwe. Twórcy pewnie są świadomi komicznego efektu ich dzieł ale to nie ma znaczenia. Po najniższej linii oporu robią seriale które jednak się sprzedają. To takie odpowiedniki faktu. Niby każdy wie że to szmatławiec z nagłówkami typu "Bóbr chciał mnie zabić" ale jednak dochód przynosi.
10 ?!? Śmieszna to jest twoja ocena. Wyjątkowo głupi, ale na więcej jak 5/10 z pewnością nie zasługuje. + każdemu scenarzyście po 1/10 za to "dzieło" (połowa użytkowników napisałaby lepszy scenariusz do jakiegoś odcinka).