PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617624}
2,6 17 tys. ocen
2,6 10 1 17498
1,8 4 krytyków
Trudne sprawy
powrót do forum serialu Trudne sprawy

"Trudne sprawy" to codzienny serial paradokumentalny. Prezentujemy w nim poruszające, chwytające za serce historie, które żadnego widza nie pozostawią obojętnym.

"Chwytajace za serce" - rzeczywiscie niesamowicie sie wzuszylem podczas ogladania tego niesamowitego serialu, ktory jest tak tandetny.

"Każdy z odcinków serialu poświęcony jest odrębnej historii i ma innych bohaterów" - Ja po obejrzeniu kilku odcinków ( tak z czystej ciekawosci oczywiscie) nie uwazam aby historie ktore wystepuja w innych odcinkach tak naprawde sie roznily. A co do tych "innych bohaterow", tu jest naprawde wielki klopot poniewaz ogladalem ok. 12 odcinkow i z przykroscia musze poinformowac ze w przynajmniej trzech odcinkach widzialem tego samego goscia ( raz gral sasiada, raz meza, a jeszcze innym razem znajomego ktory wyporzyczyl dom swojej rodzinie ).

Nie mam sily, aby dluzej rozpisywac sie na temat tego dennego serialu.
POZDRAWIAM

drhouse1993

Dariusz ?
http://www.google.pl/search?tbnh=170&tbnw=212&hl=pl&safe=off&sig=117580004884421 871918&q=dariusz%20z%20trudnych%20spraw&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&biw=1280&bih =584&wrapid=tlif134614086179811&ie=UTF-8&sa=N&tab=iw&ei=R3s8UL_dCcL_4QTu7oHAAw

movies_2

,,ze w przynajmniej trzech odcinkach widzialem tego samego goscia '' - Dariusza ?

movies_2

Bardzo prawdopodobne :)
Nie pamietam jak sie ten koles nazywal

użytkownik usunięty
movies_2

Też wid

użytkownik usunięty
movies_2

Polsat zeszedł na psy dawniej dawali super filmy/seriale a teraz co Kiepskich zepsuli jeśli chodzi o filmy to dla mnie są nieciekawe

Kiepscy ....właśnie taki dobry serial, a oni tak go zniszczyli. Wystarczy porownac sobie odcinki od 10 - 150, do 150 - 300. Te nowe w ogóle nie sa śmieszne.

ocenił(a) serial na 1
drhouse1993

racja.. ;/