http://www.youtube.com/watch?v=4Mt4jIQsHps
http://www.youtube.com/watch?v=CTNOWAiniro&feature=related
Jeśli jeszcze nie widzieliście, najlepszy odcinek ever ;d
dobry odcinek. Lepszego jeszcze nie widziałam... A najgorsze jest to, że takie rzeczy mogą się zdarzyć...
Takie rzeczy raczej nie mają miejsca w prawdziwym życiu...Tak mi się przynajmniej wydaje.
Wyobraź sobie sytuację, że wchodzisz do łazienki, a tam nagi, zupełnie Ci obcy koleś w wannie chce żeby pić z nim szampana. Albo inaczej, wyobraź sobie, że dostajesz ze sprawdzianu 4+ i względem tego, bez Twojej wiedzy, matka zrywa znajomość z dziewczyną przez GG, bo masz za słabe oceny...Wyobraź sobie, że Twoja własna matka przykuwa się do rury w szkole, na znak strajku bo nauczyciel nie chce przepuścić Cię do następnej klasy.
Naprawdę mógłbym podać wiele więcej takich debilnych sytuacji, które akurat miały miejsce w serialu ;P
Tak, no pomijając, że facet nie był obcy, to faktycznie sytuacje w serialu są kuriozalne, chociaż jak dla mnie w jakiejś części musi to być pisane dla hecy. Serial jest debilny i żałosny, a aktorstwo powala na kolana (w negatywnym sensie). Ale na świecie dzieją się naprawdę dziwne rzeczy... Facet biorący ślub z poduszką, albo inny który jadł metal, śrubki i pręty. Albo koleś w bloku mojego kumpla który biega po klatce schodowej trzymając palmę... TS po prostu przekraczają granice głupoty, a to i tak lepsze niż jakiś Klan czy Samo życie...aż mnie ciarki przechodzą na myśl, że z jakiegoś powodu musiał bym to oglądać...
W zasadzie Dariusz był obcy dla Karoliny ;P
Ale aż takie debilne sytuację jakie pokazuje nam serial raczej nie mają prawa mieć racji bytu, przynajmniej w Polsce. Bo oczywiste jest, że Rosja, albo Japonia to tzw."Stan umysłu", gdzie ludzie żenią się z psami, tamagotchi (takie cyfrowe zwierzęta), lub z wymienionymi poduszkami, ale sytuacje pokazane w serialu są niesamowicie prymitywne, i większość NORMALNYCH osób by się zachowała inaczej niż pokazuje to serial... Naprawdę, niektóre odcinki są mocno przegięte.
No to prawda, scenarzyści uważają przeciętnego Kowalskiego za prymitywnego i niedorozwiniętego umysłowo kretyna. Tam W OGÓLE nie ma inteligentnych i jak to się mówi "kumatych" ludzi. W dodatku czasami robią z igły widły, uważają małe afery za straszne awantury, a z zamordowaniem brata i zamurowaniem go w piwnicy przesadzili.
Bardzo dobrze to opisałaś. Serial pokazuje jak telewizja uważa widza za debila. Skrajne, prostackie sytuacje pokazane przez amatorów pozbawionych gra aktorskiej ludzi ... żenada. Denerwuje mnie że traktuje się w taki sposób człowieka płacącego abonament, chodzącego do pracy, niekaralnego i chcącego obejrzeć coś fajnego w TV. Telewizja chce zając jakoś czas po południu i dlatego puszcza coś takiego nie myśląc w ogóle co myśli widz. Głupia szopka tworzona przez prymitywów ... LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ TRAKTOWAĆ JAK KRETYNÓW, JESTEŚCIE NA PEWNO WARTOŚCIOWYMI LUDŹMI, NIE POZWÓLCIE IM NA TO !!!!!
A niech to, linki nieaktywne... Czy to nie był odcinek o zakochanym gostku, co ciągle nachodził babkę, która kręciła z barmanem?