Nie wiem co do tego macie... Macie do tego programu uraz gdyż myśleliście,że to się dzieje na
prawde!? Dla mnie to dobry program w którym często można się pośmiać dlatego daje 10/10
Osobiście do tego"programu" mam to, że ogłupia ludzi i swą tandetą sprawia, że aż boję się włączyć telewizor.
Ten serial to jawna krytyka społeczeństwa polskiego i nie chodzi mi o podejmowane tematy, tylko
to, jak to jest zrealizowane. Twórcy doskonale wiedzą jaki poziom trzyma ich produkcja i wiedzą do
kogo to ma trafić. Do większości Polaków, no bo po co produkować coś, co się nie sprzedaje.
Twórcy śmieją się Polakom w twarz i mówią "jesteście chujowi", a Polacy, durne pały, przytakują -
oglądając to - i nabijają im kabzy. Niestety taka jest prawda, niby nikt nie ogląda, a ja gdzie nie
jestem, to ktoś to puści i mówi, aaaa tam, bo to takie zabawne i życiowe, niech sobie leci. Tacy są
Polacy. Tandeciarze i hipokryci. Jest mi żal, odczuwam głęboki smutek z powodu takiego sukcesu
tego serialu. Ludzie do cholery ogarnijcie się! Dobry program do wypoczynku? Ja się przy tym męczę jak przy disco polo, to mnie rani i powoduje, że bardzo źle myślę o moich rodakach i tak jak mój przedmówca aż boję się włączać telewizor ze strachu, że mnie to zaatakuje.