PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617624}
2,6 17 tys. ocen
2,6 10 1 17498
1,8 4 krytyków
Trudne sprawy
powrót do forum serialu Trudne sprawy

Nie wiem co do tego macie... Macie do tego programu uraz gdyż myśleliście,że to się dzieje na
prawde!? Dla mnie to dobry program w którym często można się pośmiać dlatego daje 10/10

ocenił(a) serial na 2
majki2001

Osobiście do tego"programu" mam to, że ogłupia ludzi i swą tandetą sprawia, że aż boję się włączyć telewizor.

ocenił(a) serial na 1
majki2001

Ten serial to jawna krytyka społeczeństwa polskiego i nie chodzi mi o podejmowane tematy, tylko
to, jak to jest zrealizowane. Twórcy doskonale wiedzą jaki poziom trzyma ich produkcja i wiedzą do
kogo to ma trafić. Do większości Polaków, no bo po co produkować coś, co się nie sprzedaje.
Twórcy śmieją się Polakom w twarz i mówią "jesteście chujowi", a Polacy, durne pały, przytakują -
oglądając to - i nabijają im kabzy. Niestety taka jest prawda, niby nikt nie ogląda, a ja gdzie nie
jestem, to ktoś to puści i mówi, aaaa tam, bo to takie zabawne i życiowe, niech sobie leci. Tacy są
Polacy. Tandeciarze i hipokryci. Jest mi żal, odczuwam głęboki smutek z powodu takiego sukcesu
tego serialu. Ludzie do cholery ogarnijcie się! Dobry program do wypoczynku? Ja się przy tym męczę jak przy disco polo, to mnie rani i powoduje, że bardzo źle myślę o moich rodakach i tak jak mój przedmówca aż boję się włączać telewizor ze strachu, że mnie to zaatakuje.

majki2001

Prawda. To taki odmóżdżacz. Truuuuudnee Spraaawyyy :)

ocenił(a) serial na 3
WielkiSzu

Widać datę 2001 i wszystko jasne ;-)