PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617624}
2,6 17 tys. ocen
2,6 10 1 17498
1,8 4 krytyków
Trudne sprawy
powrót do forum serialu Trudne sprawy

Ten serial to tragedia. Takie coś nigdy nie powinno powstać, bo normalnemu człowiekowi robi gąbkę z mózgu i autentycznie ogłupia. To samo "Dlaczego ja?". W sumie to dla mnie oba te seriale to to samo gówno i nie widzę różnicy. Najgorsze jest jednak to, żre ludzie to oglądają i stąd mamy teraz taki nawał tego typu produkcji, że gdzie nie włączysz to tam lecą "Trudne sprawy" albo tym podobne. To kolejny dowód na to, że Polacy to idioci pozbawieni gustu. Niestety. Ostatnio przeczytałem gdzieś, że polsat nie pokaże drugiego sezonu "Breaking Bad" z powodu - uwaga - słabej oglądalności. Jak to wytłumaczyć? Naprawdę ciężko. Tu trzeba chyba tylko zapłakać... Jedyny pozytyw tych gówienek to to, że są niekiedy tak absurdalne, że można się nieźle pośmiać z kretyńskich dialogów, wypowiadanych przez przypadkowych ludzi, którzy robią to z iście mistrzowską dykcją :) Gdyby nie Okił to nie byłoby pewnie nawet tego. Dlatego daję aż 2. Pozdrawiam ;o

Flaku

Zapomniałem wspomnieć o tej kamerze co za wszystkimi wszędzie lata i tekst w stylu "niestety nie pozwoloną nam wejść z kamerą do środka". Po prostu mistrzostwo kiczu. Monthy Puyton może się uczyć ^^

Flaku

Pamiętniki z wakacji i tak rządzą. ;P

Flaku

Serial sam w sobie głupi nie jest wedlug mnie, ponieważ opowiada historie.. ale realizacja tego serialu... nie tylko ci aktorzy... ale wedlug mnie dialogi i rezyseria tez najlepsza nie jest... czasami jest tak strasznie chaotycznie , że nie wiadomo o co chodzi i w ogóle bez składu i ładu..

Flaku

Kłótnie rodzinne też są ciekawe. xD

Flaku

Dlatego teraz jak wróciłam do Polski i moja rodzina też tu jest z ulgą przyjmuje fakt, że mój mąż nie zna polskiego.
Boje się co będzie za rok albo dwa, jak się nauczy

ocenił(a) serial na 2
Flaku

człowieku miej trochę systansu...my dobrze wiemy że to bubel za 5 zł ale to jest tak żałosne że aż śmieszne. Telewizja jest dla mas i tak jak są ludzie mądrzy i głupi tak w TV są programy fajne i idiotyczne. Nie da się zrobić tak żeby były tylko "mądre" rzeczy

tomek00225

Niestety w ostatnim czasie większość rzeczy w TV reprezentuje ten głupi poziom, co nie napawa optymizmem ;) A co do dystansu to zapewniam Cie że go mam i dlatego też czasem oglądam "Trudne sprawy" albo "Dlaczego ja?" żeby właśnie się pośmiać, ale tu chodzi bardziej o to, że w ostatnim czasie TV masowo zasypuje nas głupotą, ale wina leży po obu stronach. Polacy nie mają gustu i tak to niestety wygląda, że tandeta się sprzedaje, a to co jest dobre już niekoniecznie.