to są trudne sprawy zwykłych Polaków?
22letnia Monika, która ma na koncie 2 odsiadki w więzieniu ( i pod koniec odcinka trafia
znowu) i okrada własną babcię
facet którego 39letnia partnerka jest w więzieniu a on zajmuje się JEJ czwórką dzieci
(ktore ma z co najmniej dwójka roznych facetów), potem traci pracę a na koniec do
domufaceta i 4 dzieci wprowadza sie 54letnia matka tej wieźniarki <czyli urodziła ja
majac 15lat>.
jakaś 17lat,a ktora ma już 3 dzieci <!!!!> i przez caly odcinek zastanawia sie, kto jest
ojcem jej najmlodszego dziecka posyłając na testy DNA dwóch kolesi z kórymi spała
ostatnio.
córka chce się umawiać ze swoim ojcem (adopcyjnym) i chce go odbic matce...bez
komentarza :)
ten serial promuje patologie...pokazuje, że rodzenie dzieci w wieku 14-18 lat to norma,
partner/partnerka w ciupie to spoko ot tak...robi się z widza debila - "zabierzcie kamerę,
chcem :D być sam z moją zoną" to standardowy tekst :)
pooglądac od czasu do czasu, dla beki np. na domowce ze znajomymi - może być
śmiesznie. ale nie rozumiem, jak ktoś może się tym zachwycać :) chociaż, jego sprawa,
niech robi co chce - ale moim zdaniem 'serial' denny i pokazuje patologie spoleczne za
normę. Powinien zmienić nazwę na PATOLOGICZNE SPRAWY.
Pewnie reżyser za dużo odwiedzał jakichś debilnych forów dla nastolatek. No cóż, w każdym razie trafił w samo sedno patologii, najgorszy plebs i (jak ktoś powiedział) najniższy instynkt człowieka. Jeszce dodać można matkę, która odbija chłopców swojej córce, oraz ukazany "zaraz po" stosunek bodajże 14 latki. :)
Maksymilian, który dostał 4+ z matematyki - ależ trudna sprawa!
Baba, która ma 10 <chyba tyle> kotów w mieszkaniu i woli wydać kasę na karmę dla kotów niż na jedzenie dla dzieci - wtf?
Laska, która jest w ciązy ze swoim teściem :]
18letnia <a jakże> matka, która zostawiła NIEMOWLĘ same w wózku przed piekarnią i zostalo porwane a potem wrzeszczy ; ale to nie moja wina! ja nic nie zrobiłam złego!'
aaa...WSZYSCY, nawet ci, którzy nie mają kasy albo nagle ''stracili pracę' mają środki, by chodzic do "pani adwokat" po durnowate porady dla swoich mega problemów.
Sytuacja w rodzinie X jest napięta - moj ulubiony cytat :)
I don't want to live on this planet anymore.
Witam
Wiem że to co napiszę to i tak ekipa Polsatu wrzuci do kosza, ludzie co pracujecie w Cyfrowym Polsacie radziłbym wam zlikwidować z anteny dla dobra rozwoju społeczeństwa programy paradokumentalne "Dlaczego ja" i "trudne sprawy" i serial "Świat wg Kiepskich" gdyż ten ostatni serial stał się za przeproszeniem już tzw prymitywnym teatrzykiem i jest kręcony na siłę a tych wrzasków z seriali paradokumentalnych to już nie idzie oglądać i słuchać. Jepiej dajcie jakiś inny zagraniczny film.
Wierny telewidz Polstu Mariusz26 lat
Zgadzam się co do joty.. Obejrzałam kiedyś z nudów jeden odcinek w TV i mało mi mózgu ta głupia historia (nawet nie pamiętam co to było) i sztuczne emocje nie wyssały.
masz racje! jest to wmawianie spoleczeństwu , że takie sytuacje sa norma. Serial słuzy do oglupiania mas
jak ktoś to ogląda z własnej, nieprzymuszonej woli to już głupszy być nie może...
Serial jest denny, ale co jak co pokazuje czasami sprawy, które mają miejsce. Z pewnością nagina rzeczywistość, ale to w końcu serial. W Prawie Agaty np.. w tym serialu nie mam mowy o poprawności prawnej..To tu i historie są podporządkowane temu by serial stwarzał na siłę emocje, szok.. itg..