PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617624}
2,6 17 tys. ocen
2,6 10 1 17498
1,8 4 krytyków
Trudne sprawy
powrót do forum serialu Trudne sprawy

Nie oceniam serialu, bo bym dała dyszkę i byście mnie dopiero zlinczowali. Ale dla mnie
jest to serial komediowy! Nie ma odcinka żebym się nie uśmiała :) pod takim właśnie
kątem na niego patrzę i dlatego go oglądam

ocenił(a) serial na 1
xxxckxxx

To widocznie oglądasz nieuważnie, lub jesteś "fanką" tego serialu po obejrzeniu odcinka z "Dariuszem". Większość sytuacji jest przykrych, beznadziejnych i nieśmiesznych. I proszę, w odpowiedzi nie opisuj dwóch przezaabawnych scenariuszy tejże serii.

DeathMetal

Odcinka z Dariuszem nie oglądałam.. ja właśnie znajduję powód do uśmiechu w tym debilnym i żenującym scenariuszu - takie już mam poczucie humoru. Nie mówię, że każdemu to ma się podobać - bo większość tego nie lubi, ale cóż :)

xxxckxxx

Najlepsze są "sprzeczki" rodzinne. ;P

DeathMetal

DeathMetal to są sytuacje z życia wzięte, więc oglądaj i ucz się jak sobie radzić. Bo ciebie też to może spotkać :) pozdro

ocenił(a) serial na 1
kochamseriale

Ahahahahah. A co taki serial może nauczyć człowieka ZDROWO myślącego? Jeżeli żyjesz w świecie iluzji i konsumpcji, z pewnością wyniesiesz wiele cennych informacji "jak żyć".

DeathMetal

Uwierz że nauczy, tylko trzeba ODPOWIEDNIO to zrozumieć. Ale widzę że większość ludzi nie ogarnia takich seriaali :)
Niby jest śmiesznie i wgl . alee też trzeba sie nauczyć czegoś ;) Pozdrawiam cie z żalem :):*

ocenił(a) serial na 10
xxxckxxx

zgadzam się :>

xxxckxxx

mam to samo :)

ocenił(a) serial na 1
pigandworm

Wytłumaczy mi ktoś jaki normalny człowiek godzi się na to żeby w tym zagrac???????????????/
Ja do końca życia chodziłabym w worku na głowie ;D ;P

ladyanna_filmweb

a ja bardzo chciałam. to musi być zabawne doświadczenie ;)

użytkownik usunięty
xxxckxxx

Same pierdoły

użytkownik usunięty
xxxckxxx

Mięsny jeż najlepszy i najśmieszniejszy odcinek

to akurat było chyba w Pamiętnikach z wakacji i wcale nie było aż takie śmieszne według mnie, po prostu ktoś to wylansował i tyle ;)

użytkownik usunięty
xxxckxxx

Ta piosenka rozwala a ta babka również mięsny jeż ..... omg

xxxckxxx

Lubię ten serial ! można się pośmiać ! ;D