PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617624}
2,6 17 tys. ocen
2,6 10 1 17498
1,8 4 krytyków
Trudne sprawy
powrót do forum serialu Trudne sprawy

Gra aktorska I klasy. Szybka, nieprzerwana, zwrotna akcja. Wzruszające zakończenia.
To cechy tego dzieła.
"Trudne Sprawy" to najlepszy światowy serial z gatunku sensacji, kryminału, dramatu,
romansu, thriller'u...

ocenił(a) serial na 1
Szanowny_Wladek_Konopa

To czemu nie wystawiłeś 10/10 prowokatorze jeden...

patkot28

Ech... Właśnie o to chodzi... Lubię prowokować i zakładać głupie tematy... Ale nie oceniam źle dobrych filmów. Było by to bez sensu. Mam prawdziwe konto, gdzie oceniam i komentuję rzetelnie. Jeśli tu będę prowokował, nic się nie stanie, ale nie mam zamiaru zawyżać ocen słabiźnie i zaniżać dobrym filmom.

ocenił(a) serial na 1
Szanowny_Wladek_Konopa

W tym momencie przyznałeś się złamania ze 3 punktów regulaminu (łącznie z posiadaniem więcej niż jednego konta w serwisie :-))))))

patkot28

A pozostałe 2 punkty?

ocenił(a) serial na 1
Szanowny_Wladek_Konopa

Spam oraz prowokacja :P

patkot28

Prowokuję, bo wtedy zaczynają się liczne dyskusje i batalie. Za Spam i prowokacje chyba nic mi nie zrobią. Jest pełno takich jak ja (otwieram wino, kpt. orzech, janina skwara, miotacz orzechów)... Czym byłby filmweb bez nich...

ocenił(a) serial na 1
Szanowny_Wladek_Konopa

FilmWeb bez nich byłby (w przeciwieństwie do obecnej chwili) - normalnym portalem :-)

patkot28

Nudnym, nie no, założyłem parę dziwacznych tematów, ale tym profilem zaczynam walkę z idiotami, którzy oceniają filmy na 1/10, bo są nie katolickie, albo główni bohaterowie to geje...

Żeby nie było, jestem katolikiem, ale nie fanatykiem...