PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617624}
2,6 17 tys. ocen
2,6 10 1 17498
1,8 4 krytyków
Trudne sprawy
powrót do forum serialu Trudne sprawy

a ja tam lubię :D

ocenił(a) serial na 10

Jeżeli złapie się konwencję i potraktuje wszystko z przymrużeniem oka, można się nieźle uśmiać :D lepsze to niż inne seriale, które mają o wiele gorsze fabułki, ale za to traktowane są "mega poważnie". Ludzie z łapanki bawią się w aktorstwo, przypuszczam, że sami nie "zagralibyśmy" tego lepiej ;) lepsze to niż kolejne "teraz miłość", "jeszcze miłość", "aż miłość" czy "p jak patefon".

wish69

heh dziwiłem się dlaczego Polsat emituje ten "serial" ok 15.00 bo zawsze wtedy puszczali jakiś serial komediowy aż do obejrzenia jednego odcinka - przy tym nawet Benny Hill i Al Bundy nie mają szans - to najbardziej bekowy serial w historii :]

ocenił(a) serial na 8
wish69

Widzę, ze ktoś rozumie o co biega.
Całe wyszydzanie "aktorstwa" bohaterów jest idiotyczne. Osoby tam występujące nie są aktorami, lecz udają ludzi z problemami. Ma to wyglądać naturalnie. Przecież nikt w normalnym życiu nie mówi, jak aktorzy w filmach.
Tłumaczyłem na forum kilka razy, ale bez efektu. Sami eksperci od gry w tym kraju. Bardzo chciałbym zobaczyć, czy zakwalifikowaliby się do serialu.

ocenił(a) serial na 1
Piramidoglowy

Dokładnie:) mi się strasznie serial podoba, po prostu poprawia mi humor:) a najlepiej ogląda się go ze znajomymi, można się razem pośmiać:) a najlepsza jest ta melodyjka na samym początku i ten głosik "truuudne sprawy" :)

użytkownik usunięty
yhmmy

O tak ! Muzyczka jest najlepsza.. Oglądam to tylko dlatego ,żeby 2 czy 3 razy posłuchać tej piosenki. Koleś wymiata haha..

Co do aktorstwa , jest tak beznadziejne ,że aż śmieszne. A najgorsze są dzieci.

No już bez przesady... obydwa seriale może nie stanowią aktorskich wyżyn, no ale przy takim "Klanie" czy "M jak M" to nie ma w ogóle o czym mówić. Poza tym aktor aktorowi nierówny. Szczerze mówiąc akurat najlepiej chyba wychodzą takie pyskówki między bohaterami. O tyle naturalniejsze, że mogą przeklinać (choć to się cenzuruje, ale zawsze).

wish69

Dokładnie, ja to oglądam żeby się odmóżdżyć i poprawić sobie humor i ten serial zawsze pomaga, nieźle można się pośmiać.