PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617624}
2,6 17 tys. ocen
2,6 10 1 17498
1,8 4 krytyków
Trudne sprawy
powrót do forum serialu Trudne sprawy

Kolejna mama wykłóca się z nauczycielem o oceny syna bo dostał tylko 4+, a synuś zawsze dostawał szóstki.
To jeszcze nic. Opowiada mu o pierwszej miłości syna. Zabrania synowi spotykania się z jego nową koleżanką bo "ona nawet nie dostała się nawet to któregoś tam etapu olimpiady z matmy"...

"Maksiu poczekaj"
Liczba krzyków i wrzasków w tym odcinku chyba przebił krzyki i wrzaski z odcinka z Dariuszkiem (a na pewno dorównuje)

EM_DE_KE_AS

"Maksiu" ma 16 lat i mama odbiera go z korepetycji. O żesz.

ocenił(a) serial na 10
EM_DE_KE_AS

Zaraz po Dariuszu to mój ulubiony odcinek.

Sadakochan

Karolino ! Moja różo, mój misiaczku ! :DD

EM_DE_KE_AS

hhahah no ten odcienk był powalający "ta kobieta jest bezczelna"

tangerine2

ten odcinek mnie rozpier.olił ;D

użytkownik usunięty
loffciam

Proszę przyznajcie się! Wy uwielbiacie ten serial xD

Szczerze?
Cudowny serial "Dlaczego ja" oceniłam wyżej niż cudowny "Trudne sprawy". Jakoś odkąd oglądam "Trudne sprawy" nie widziałam dobrego odcinka...(choć właściwie w żadnych tego typu nie widziłałam dobrego odcinka)
I tak "Dlaczego ja" ma u mnie zawrotną ocenę 4/10 bo "jeszcze ujdzie". "Trudne sprawy" osiągnęły 2/10 bo tu grają jeszcze gorzej, tematy są zwichrowane i jakieś nie zawsze ciekawe i tak strasznie wrzeszczą... Nieraz wrzeszczą pół odcinka na siebie że nic nie słychać. A sztucznością to aż kipi.

Serialu nie uwielbiam. Tylko, że za jego oglądaniem przemawiają 2 aspekty:
1. leci w porze gdzie nie ma na co patrzeć
2. czasem można boki zrywać

loffciam

mnie sie strasznie podobał aa szczególnie Siostra Maksia:D noo dobrze że na świece wszyscy tacy ludzie nie są że do nich nic nie docieraa:D jak bym ja dostawał 4+ to bym się cieszył i o nic sie nie martwił:D

Bartekweb2

Ee siostra Maksia ładna i do tego nawet nieźle grała. Jak na "wymogi" tej produkcji. Ten brak docierania do mamy: nie mogłam jak widziałam co ona wyprawia. To niemal tak jak w odcinku z synusiem mamusi na dyskotece...

użytkownik usunięty
EM_DE_KE_AS

Ja dałem 4 obu tym serialom bo obejrzeć można choćby dla jaj xD Ale wkurza mnie jak niektórzy oceniają to na 1, a potem oglądają. Skoro oglądają to znaczy, że serial w jakimś stopniu ich zaciekawił i należy mu się to 3 czy 4...

No dokładnie. Na jedno jeden się należy. Ale fakt właściwie ujdą a i pośmiać się można. No dziś, kiedy ta pani przykuła się w szkole łańcuchem do rury...

EM_DE_KE_AS

Odcinek z 16-latką, która była w drugiej ciąży, przebił wszystko...

KeiChan

oł to może dzisiejsze? Bo nie widziałam.

EM_DE_KE_AS

Yup, dzisiejsze.

KeiChan

:) no to mnie ominęło

ocenił(a) serial na 1
EM_DE_KE_AS

http://www.youtube.com/watch?v=wMaSg6-GFNE

ocenił(a) serial na 1
elektroneuronowa

a czy przypadkiem Maksymilian nie dubbingował Malfoy'a albo Toma Riddla?

true_faith

Też tak pomyślałam na początku , wie ktoś ?

KeiChan

no to był świetny odcinek ale dzisiejsze Dlaczego Ja? też było dobre! XD

ocenił(a) serial na 2
KeiChan

Oglądałam, myślałam, że padnę!:D Najlepszy był narrator, powtarzający co trochę: "Młodociany ojciec to"... "Młodociany ojciec tamto"... Śmiech na sali!

EM_DE_KE_AS

jednak nic nie pobije "Hepi Berzdzej" ;D

EM_DE_KE_AS

Obczajcie to http://kwejk.pl/obrazek/369142/trudne,sprawy,4+.html
Mistrzowskie :D

KeiChan

odcinki o Maksymilianie, Dariuszu, Kubie i Hepi Berzdzej są najlepsze !

apricoot

I dizsiejszy odcinek "Dlaczego ja" z kultowym "nie rozumiesz, że światło mnie boli!?"

EM_DE_KE_AS

dzisiejszy odcinek ,,dlaczego ja" był naprawdę dobry.

snuff_gawith96

Ta dziewczyna była genialna , w życiu nie widziałam osoby , która tak perfidnie czyta z kartki .Rekord w Dlaczego ja ? został pobity przez nią .