PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617624}
2,6 17 tys. ocen
2,6 10 1 17498
1,8 4 krytyków
Trudne sprawy
powrót do forum serialu Trudne sprawy

Jak można taki syf wypuścić?

apollo18

Też nie ogarniam. Zastanawiam się skąd biorą takich porąbów do gry w takim ''serialu''. Nie mogę zrozumieć dlaczego to leci w telewizji. Czy na prawdę ludzie są tak beznadziejni i głupi żeby to oglądać? Dlaczego takich programów typu ''Trudne sprawy'' pojawia się w telewizji coraz więcej? TO MNIE DZIWI, SZOKUJE I ROZWALA. Wstydzę się mieszkać w takim kraju.

ocenił(a) serial na 2
karczucha

To nie jest tak, że te seriale są tylko w Polsce. A ogląda się je dla zabicia.
I nie mów, że Ci wstyd mieszkać w Polsce, jeśli nie masz pojęcia na ten temat. Jeśli coś nie pasuje, to się wyprowadź!

mitsha

TO jest forum, tu piszę to co myślę na temat danego serialu i jest mi to całkowicie dozwolone. Jestem zbulwersowana gdy takie rzeczy widzę w telewizji a więc się wypowiadam, wiesz... taka ludzka potrzeba. Po co na mnie naskakujesz? Piszesz, że nie mam pojęcia na ten temat. Jesteś tego pewna? Znasz mnie? Śmieszne. A co do wyprowadzki, to chyba teraz żartujesz pisząc mi takie coś, tym bardziej w trybie rozkazującym, szacunku się naucz proszę. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 2
karczucha

Ja mówię, że jak coś nie pasuje, to masz możliwość się wyprowadzić. I o to chodzi. Po co narzekasz na Polaków? Niedobrze mi się robi jak ktoś pisze, że Polacy są głupi, ordynarni, mają słabe poczucie humoru....
A czy ja mówię, że nie możesz mieć własnej opinii? W ten sam sposób jak mogę mieć opinię na temat Twojej opinii. ;)

karczucha

co smieszniejsze te wszytskie durnowate serialiki sa rezyserowane przez niejakiego okiła khamidowa (urodzonego w zsrr), wiec to nie Polacy maja takie pomysly na siebie!

ocenił(a) serial na 2
apollo18

Zgłoś się do "Trudnych Spraw" to będzie kolejny odcinek :)