PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133183}

Trup jak ja

Dead Like Me
2003 - 2004
7,3 3,1 tys. ocen
7,3 10 1 3065
Trup jak ja
powrót do forum serialu Trup jak ja

szkoda, ze powstały tylko dwa sezony:( Mogli przynajmniej zrobić dłuższe:(

właśnie czy ktoś wie czy będzie 3 sezon,bo juz obejżałem 2 sezony i moim zdaniem jest to fajy serial.KIEDY BĘDZIE 3 SEZON!!!!!!???????????

piter25

Skoro ostatni sezon został nakręcony w 2004 roku to mogę cię zapewnić, że nikt po trzech bądź czterech latach nie będzie do tego wracał.

piter25

O trzecim sezonie nic nie wiadomo, ale ostatnio sie mowi ze ma powstac pelnometrazowy film na podstawie tego serialu.Kto wie, jak pomysl wypali to moze ozywia ten serial.

case86

Nie słyszałem o ty nic. Na razie oglądam jeszcze pierwszy sezon, ale jestem bardzo zadowolony, więc miło by było jakby zrobili film :) Ale i tak w trzeci sezon serialu nie wierzę.

Albertino

Jak dvd z filmem dobrze się sprzeda to serial ma wrócić na antenę.Pożyjemy zobaczymy.

case86

A ja w film raczej nie uwierzę... Jak zobaczę to uwierzę :) Tak czy inaczej film moim zdaniem nie byłby taki fajny. Film byłby po prostu nudny a nie ciekawy... Jak dla mnie serial się broni specyficznym poczuciem humoru oraz opowiadaniem o ważnych dla nas aspektach życia w bardzo prosty i jednocześnie spokojny sposób (coś jak Ally). Nie narzuca się nam przez co nie muszę wstawać o 3 w nocy by dociągnąć kolejny odcinek a jednocześnie z przyjemnością siadam i oglądam wszystko co mi sie dociągnęło :)

bzq

Film ma sie dziać 2 lata po akcji serialu, wiec sporo tam namieszają. Szkoda ,że nie
skończyli serialu kiedy mieli jeszcze czas.

Albertino

Jest film na filman.cc