PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=851848}

Trzy metry nad niebem

Summertime
2020 -
5,5 3,1 tys. ocen
5,5 10 1 3124
Trzy metry nad niebem
powrót do forum serialu Trzy metry nad niebem

Bo mam wrażenie, że nie są podparte właściwie na niczym. Facet zakochał się w lasce, którą przypadkowo spotkal na basenie i ktora nie wyróżnia sie niczym wyjątkowym, właściwie nie wiadomo czemu podoba się głównemu bohaterowi. Mimo tego on ją wręcz prześladuje mimo że nie mieli okazji odbyć właściwie żadnej normalnej rozmowy. Biega za nią jak głupi, śledzi, mimo że jako znany wyścigowiec to mógłby mieć pewnie z miliard innych kobiet... Absurd... A później dziewczyny oglądając coś takiego oczekują od swoich facetów tego samego... Czekają na księcia na białym koniu, który im będzie śpiewal pod balkonem serenady.

wrona_7

A czego oczekiwałeś po romansie dla nastolatek? Pierwszy raz w życiu spotykasz się z historią gdzie ludzie zakochują się w sobie od pierwszego wejrzenia? A później faceci oglądają coś takiego i oczekują, że dziewczyny o czymś takim marzą... Nie wiem jak należy rozumieć to, że zakochał się w lasce, która "nie wyróżnia się niczym wyjątkowym". Kilka razy wspominane było jakie dziwne ma imię. Biegał za laską jak głupi, bo go pociągała i wyczuł chemię którą mieli od samego początku. Był gwiazdą sportu i mógł mieć z miliard innych kobiet, ale chciał tej jednej. Nie jestem fanką ckliwym romansów dla małolatów, ale nawet ja ogarniam takie rzeczy.

ocenił(a) serial na 9
wrona_7

Cóż... Wg mnie ta laska za którą latał to 10/10
Ale o gustach się nie dyskutuje.