PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=765011}

Trzy razy Ana

Tres veces Ana
2016
7,6 616  ocen
7,6 10 1 616
Trzy razy Ana
powrót do forum serialu Trzy razy Ana

Dzisiaj był 1 odcinek Trzy Razy Ana w głównej potrójnej roli Angelique Boyer. Jakie są wasze wrażenia?
Na początku był wypadek samochodowy. Potem pokazali kilka lat później po kolei każdą z sióstr. Ana Leticia jest zła, udaje ofiarę ( tak z tego odcinka wywnioskowałam) Ana Lucia jest miła i zabawna, Ana Laura jest smutna i nieszczęśliwa. A Santiago czyli Marcelo ma moim zdaniem szczęście, że nie pamięta Any Leticii. A co Wy sądzicie?

ocenił(a) serial na 7
Klaudi78

ja dopiero dziś sie dowiedziałam,że puszczają ten serial w telewizji :o
Od dawna chciałam go obejrzeć ,nie sądziłam,że tak szybko będzie w Polsce więc od razu zaczęłam szukać 1 odcinka w necie i na szczęście mi sie udało ! :D
Obsada świetna ,znam większość z innych seriali ,jest sporo aktorów z ,,Otchłani Namiętności '' i ,, Za głosem serca'' :)
Boyer i Zepada ..omg uwielbiam ich ,to moi ulubieńcy i strasznie sie ciesze ,że można ich tutaj razem zobaczyć.. w dodatku Boyer aż w trzech różnych rolach ..rewelacja :D
Sebastian Ruli akurat z wyglądu mi sie nie podoba ale aktorem jest bardzo dobrym a współpraca z A .Boyer wyszła mu świetnie w ,,Za głosem serca'' więc myśle,że teraz nie będzie inaczej ;)

Co do samego odcinka to też mega pozytywne zaskoczenie bo rzadko telenowela wciąga mnie już od pierwszych chwil !
Jeśli chodzi o siostry to :
Ana Letica -zła, seksowna ,świetnie ubrana
Ana Lucia - wesoła , pełna życia i te jej piękne włosy .. Na razie chyba najbardziej ją lubię.
Ana Laura - typowa główna bohaterka , dobra ,skromna i cierpiąca .. najmniej podoba mi się z wyglądu bo nie jestem przyzwyczajona do Boyer w takim delikatnym wydaniu ,zdecydowanie wole ją w czerwonej szmince i strojach podkreślających walory ..

Ale i tak lubię wszystkie trzy i jestem ciekawa ich dalszych losów :)
Idę szukać na necie 2 odcinka ,choć podejrzewam,że będzie dopiero jutro ;p

ocenił(a) serial na 6
pati1109

Jeśli nadal szukasz to tu masz dzisiejszy 2 odc. ;). https://www.youtube.com/watch?v=pOh3IIemoKY

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

udało mi się wcześniej znaleźć ale dziękuje :)
Świetny odcinek ,nie mogę się doczekać następnego .
Podoba mi sie wątek Any Luci i Santiago ..te ich spotkania ,że oboje ,,nie mają przeszłości '' ,te ich sny .
Ana Leticia powoli sie rozkręca .. strasznie mi było szkoda Any Laury gdy dostała od niej tą spódniczkę :(

ocenił(a) serial na 6
pati1109

Nie ma za co,oby każdy następny odc.był równie świetny jak ten ;).Tak ich wątek jest akurat ciekawy,ponieważ nie wiadomo kiedy oboje odzyskają pamięć i sobie wszystko przypomną.Ja nawet nie wiedziałem że ta Leticia nie ma nogi,ponieważ w pierwszym odc.normalnie spacerowała,dopiero później się okazało że to dzięki protezie może chodzić.Ale ta siostra pewnie na złość jej wręczyła tą miniówkę i dobrze wiedziała co robi.

jazdowicz2666

Leticia to jest ta zla, bez nogi to jest Laura

ocenił(a) serial na 6
darjaa

A fakt,racja dzięki za poprawkę ;).

ocenił(a) serial na 6
darjaa

Już mi się mylą te Ana :P.

ocenił(a) serial na 8
jazdowicz2666

Ta zła, z mocnym makijażem - Leticia
Bez nogi, delikatna, wrażliwa - Laura
Wesoła, tańcząca z szarfami - Lucia

ocenił(a) serial na 6
Lineczka_filmweb

Dziękuje Tobie,kurde musieli zrobić 3 imiona tak podobne do siebie i jeszcze na tą samą literę :D.

Klaudi78

Serial na pewno się rozkręci Ana Leticia z charakterku jak Rubi tą spódniczką sprawiła przykrość siostrze. Oglądaliście Teresę z Boyer tam też dobrze zagrała.

ocenił(a) serial na 7
Cherry21

Oj szkoda mi było strasznie Any Laury gdy tą spódniczke dostała .
Akurat ,,Teresy'' nie oglądałam ale mam to w planach .

pati1109

Ana.Leticia to czysta Teresa nawet takie same miny robi, a Ana Laura to Montserat wg mnie

ocenił(a) serial na 7
darjaa

Co ? hahah
Co do Teresy pewnie masz racje ale ..
Ana Laura jest przecież dobra ,skromna,cierpiąca a Montserrat mimo,że miała dobre serce była kobietą z charakterem , trochę rozpieszczoną , zdawała sobie sprawe ze swojej urody , świetnie sie ubierała i malowała ,nie była taką płaczką tylko pewną siebie kobietą a Ana laura jest strasznie zakompleksiona ze względu na swoje kalectwo. Dla mnie to dwie różne bajki .

ocenił(a) serial na 7
pati1109

gdyby wsadzić do jednej maszyny pewność siebie ,styl i seksapil Letici , dobre serce Laury i miny i niektóre zachowania Any Luci i zmiksować to wszystko razem.. może wtedy by wyszła Montserat ;)

pati1109

Ktoś kiedyś napisał, że Ana Leticia jest o wiele gorsza od Teresy. Zobaczymy, czy to prawda.

ocenił(a) serial na 8
ametyst0

To prawda. Ana Leticia to villana z krwi i kości, nie ma żadnych zahamowań. Teresa to przy niej niewiniątko. :D

ocenił(a) serial na 8
pati1109

Dokładnie. Nie dostrzegam większych podobieństw między Laurą a Montse. Dwie różne postaci.
Teresa i Leticia mają pewne cechy wspólne, ale ta druga jest o wiele, wiele gorsza.

Lineczka_filmweb

Czyli Ana Laura będzie jeszcze gorsza niż teraz?

ocenił(a) serial na 1
Roxi_w

W jakim sensie mialaby byc gorsza Ana Laura? Ana Leticia to ta zła siostra

ms1819

Sorry pomyliłam siostry :)

ocenił(a) serial na 8
Roxi_w

Leticia dopiero się rozkręca, dzisiaj (3 odcinek) dała małą próbkę swoich możliwości. :)

pati1109

Montse to dobra wersja Letty (zdrobnienie Letici jak ktoś Szybkich i Wściekłych oglądał to wie o co mi chodzi)

pati1109

Dokładnie Ana Laura jest całkowicie inna niż Monserrat ☺Nie widzę za bardzo podobieństwa.

pati1109

Ana Leticia pewnie będzie szła po trupach do celu.

ocenił(a) serial na 8
Klaudi78

Telka świetna, czekałam na nią. Obejrzałam kilkanaście odcinków w oryginale, niestety z przyczyn losowych musiałam zrobić sobie przerwę.
Moja ulubiona postać to Ana Leticia - świetna villana, w praktycznie każdej scenie daje czadu.
Uwielbiam wujka Mariano, jest uroczy. <3 Miałam też słabość do Inakiego.
Polubiłam Anę Laurę - jest dobra i wrażliwa, chciałabym żeby wzięła się w garść i nabrała pewności siebie.
Intryguje mnie postać Marcelo.
Ana Lucia i Santiago trochę nudzą, jego teksty są dość tandetne. Para protów, która jakoś specjalnie mnie nie zachwyca.
Angie w 3 odsłonach genialna!

Lineczka_filmweb

Marcelo różni się od Santago? Jest dobry czy zły?

ocenił(a) serial na 8
Roxi_w

Nie wiem dokładnie, bo obejrzałam tylko kilka odcinków. Na pewno Marcelo nie był krystaliczny i tak niewinny/dobry/wspaniałomyślny jak Santiago.

ocenił(a) serial na 6
Lineczka_filmweb

Dokładnie,prawdziwy Marcelo był zły,bo nawet ta kobieta udająca matkę Luci się go wystraszyła kiedy jako Santiago przyniósł zgubioną sakiewkę ;).

ocenił(a) serial na 8
jazdowicz2666

Niekoniecznie. Marcelo nie musiał być zły, Soledad przestraszyła się Santiago, bo skojarzyła go jako Marcelo a ten przecież poznał jej tajemnicę i chciał by poniosła konsekwencje. Sugerował, że nie zostawi tak tej sprawy i zgłosi ją odpowiednim organom.

ocenił(a) serial na 6
Lineczka_filmweb

W sumie też prawda,tylko ta Soledad była tak wystraszona,a nawet przerażona że wyglądało to tak jak by coś jej strasznego w przeszłości zrobił ;).

ocenił(a) serial na 8
jazdowicz2666

Dla niej Santiago/Marcelo jest niebezpieczny, bo może wydać jej tajemnicę. Poza tym Soledad to dość specyficzna postać, z tzw. podwójną moralnością. Ona niczego złego nie zrobiła, tia jasne.
Dopiero zaczyna się rozkręcać. :/ Jedna z bardziej irytujących postaci.

ocenił(a) serial na 6
Lineczka_filmweb

Tak,racja widać po niej od razu że ma coś do ukrycia i kręci,no ale znowu na niebezpieczną kobitkę nie wygląda,na taki typowy czarny charakter.Ja bardziej nie mogę przywyknąć do dobrej roli tej babci Ana,ponieważ ona zawsze grała w innych serialach typową wiedźmę,bo już z samego wyglądu straszy jak czarna wdowa,a tu nagle taka świętoszka :D.

ocenił(a) serial na 8
jazdowicz2666

Typową villaną Soledad nie jest, ale bardzo irytuje. :/
Nie widziałam tej aktorki wcielającej się w rolę Babci trojaczek w innych produkcjach, więc nie mam z nią problemu. :) Aczkolwiek rysy twarzy ma mocne i pasowałaby wizualnie do grania czarnego charakteru. :D

ocenił(a) serial na 6
Lineczka_filmweb

Prawda ale w końcu jej machlojki wyjdą na jaw,a ta Lucia nie będzie chciała pewnie jej nawet znać kiedy pozna prawdę ;).Tak rysy twarzy ma mocne ta babka,w sam raz do grania baby jagi do straszenia dzieci :D.

ocenił(a) serial na 8
jazdowicz2666

Pewnie początkowo Lucia będzie na nią wściekła, ale pewnie później jej wybaczy, w końcu była z nią szczęśliwa i Soledad dobrze ją traktowała.

ocenił(a) serial na 6
Lineczka_filmweb

Zobaczymy,ale już na pewno nie będą ze sobą tak blisko i Lucia będzie wolała zamieszkać w domu tej biednej siostry Laury i u babci baby jagi ;).

ocenił(a) serial na 8
Roxi_w

Najlepiej założyć temat ze spoilerami, bo nie każdy chce wiedzieć co będzie dalej. :)

ocenił(a) serial na 8
Lineczka_filmweb

Zaczęłam się zastanawiać czy Ana Leticia nie spowodowała wypadku swojego męża, bo nie chciała, żeby odnalazła się Ana Lucia. A Wy jak sądzicie?

ocenił(a) serial na 7
Klaudi78

Możliwe ,sama tak pomyślalam przez moment ale nie bardzo rozumiem jaki miałaby w tym interes .

ocenił(a) serial na 8
pati1109

np. taki by Lucia się nie odnalazła

ocenił(a) serial na 8
Lineczka_filmweb

Lineczka to też, ale sądzę, że może chodzić o pieniądze. Może siostry mają do otrzymania jakiś spadek i każda ma swoją część. A gdyby Ana Lucia się nie odnalazła to jej część zostałaby podzielona pomiędzy Anę Laurę i Anę Leticię. Możliwe, że Ana Leticia nie chce by jej siostra się odnalazła jakichś z innych nie znanych nam jeszcze powodów. No ale spadek byłby prawdopodobny.

ocenił(a) serial na 8
Klaudi78

Nie znam szczegółowego streszczenia telki więc z tym spadkiem to tak zgaduje. :)

ocenił(a) serial na 6
Klaudi78

Też tak myślę że chodzi tylko o spadek,Letici.Ona najchętniej jeszcze by się pozbyła tej dobrej siostry Laury,nawet było pokazane jednej ze scen że nie chciała żeby to Zepeda był z nią żeby nie była szczęśliwa i zapłaciła kasę tej kobiecie co popełniła samobójstwo żeby uwiodła Zepede i trzymał się z daleka od jej siostry i ją nie wspierał.A ten na dodatek że chce być z Laurą,to jeszcze chce odnaleźć tą 3 siostrę zaginioną czyli Lucie,wszystko jak na złość Letici :D.

ocenił(a) serial na 8
jazdowicz2666

O tak to by było jej na rękę. Wszystko by miała dla siebie. I myślę, że będzie tak kombinować by wszystko miała dla siebie.

ocenił(a) serial na 6
Klaudi78

Też tak myślę i tego można się po niej jak najbardziej spodziewać.Ale fajnie,ponieważ podkręca tym zachowaniem akcje ;).

ocenił(a) serial na 8
jazdowicz2666

Podkręca akcje jak najbardziej i wprowadza fajny klimat do telki.

ocenił(a) serial na 6
Klaudi78

Oby się jeszcze diablica bardziej rozkręciła i pokazała na co jest zdolna,nawet do morderstwa żeby osiągnąć swój cel ;).A Ramiro póki co jeszcze bardziej ją napędza swoim zachowaniem i pomaganiem jej siostrzyczce :D.

jazdowicz2666

Jazdowicz2666 posunie się i to nie do jednego morderstwa ;)

ocenił(a) serial na 6
misterioso_x

To super,na to czekam :D.Możesz tylko jeszcze podpowiedzieć czy znajdą się w tym serialu takie typowe czarne charaktery gotowe na wszystko ? ;).

jazdowicz2666

Jednym z nich napewno będzie Ana Leticia, ale znajdą się też inne mocne czarne charaktery :) Naprawdę będzie ciekawie ;)