PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=765011}

Trzy razy Ana

Tres veces Ana
2016
7,6 616  ocen
7,6 10 1 616
Trzy razy Ana
powrót do forum serialu Trzy razy Ana

Dzisiaj był 1 odcinek Trzy Razy Ana w głównej potrójnej roli Angelique Boyer. Jakie są wasze wrażenia?
Na początku był wypadek samochodowy. Potem pokazali kilka lat później po kolei każdą z sióstr. Ana Leticia jest zła, udaje ofiarę ( tak z tego odcinka wywnioskowałam) Ana Lucia jest miła i zabawna, Ana Laura jest smutna i nieszczęśliwa. A Santiago czyli Marcelo ma moim zdaniem szczęście, że nie pamięta Any Leticii. A co Wy sądzicie?

ocenił(a) serial na 6
misterioso_x

To nic tylko oglądać,szkoda tylko że dopiero w poniedz.kolejny odc. ;)

ocenił(a) serial na 8
jazdowicz2666

Już mi się podoba Ramiro :) Już go lubię, skoro zamierza popsuć szyki Any Leticii. :)

Klaudi78

Nie tylko Ramiro będzie próbował popsuć szyki Any Leticii ;)

ocenił(a) serial na 8
Klaudi78

1) spadek
2) Leticia chce być w centrum uwagi i nie zamierza odstąpić swojej pozycji 3 siostrze
3) zawiść, zazdrość

Klaudi78

Czekałem na tą telkę od momentu, gdy tylko się dowiedziałem, że jest w produkcji i czeka na premierę. Gdy dowiedziałem się o emisji u nas, byłem szczęśliwy. Telka powoli zaczyna nabierać tempa. Z każdym odcinkiem robi się coraz ciekawiej, a będzie jeszcze lepiej. Wielki plus za obsadę. Angelique Boyer jest świetna w każdej z 3 postaci, ale Ana Leticia wygrywa wszystko. Z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki, mogliby emitować po 2 ;)

ocenił(a) serial na 8
misterioso_x

Też tak uważam. Ale cóż zrobić. Przynajmniej na początku mogliby puszczać po 2

ocenił(a) serial na 6
Klaudi78

Może jak się skończy ta cała Maria o 16,to wtedy zaczną puszczać po 2 odc. ;).

jazdowicz2666

Super by było ;) Ale małe szanse na emisję 2 odcinków. Pewnie będzie nowa telka albo kontynuacja Drogi do szczęścia :)

misterioso_x

Najlepiej by było gdyby nie dzielili tych początkowych odcinków :)Telenowela jest krótka wiec pewnie nie będzie 2 odcinków.

Roxi_w

W sumie to mogą puszczać po 1 odcinku, ważne żeby nie przerwali emisji, tak jak to zrobili w przypadku Drogo do szczęścia.

ocenił(a) serial na 7
misterioso_x

No najważniejsze,żeby nie przerywali ,już kocham ten serial .

ocenił(a) serial na 8
misterioso_x

Zgadzam się albo będzie nowa telka albo kontynuacja Drogi do szczęścia.

ocenił(a) serial na 2
Klaudi78

Ma byc droga do szczescia ciag dalszy. Też tego nie oglądam tylko czasem tak sporadycznie bo na tv 4 coraz gorsze te telki. Ale to beznadziejnie ze zdjeli z anteny drogę do szczęścia i zanienili na takie coś. Maria też nudna byla teraz wrucilam do oglądania bo akcja zaczęła się krecic i teraz jest moim zdaniem bardzo fajna.

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Miejmy taką nadzieję, że DDS wróci :)

ocenił(a) serial na 2
Klaudi78

No akurat jak zaczynalo sir rozkrecac w dds to zdjeli dziady

ocenił(a) serial na 2
Monalia

Podobno wruci ale dopiero za 2 miesiace

ocenił(a) serial na 6
Monalia

Nie wróci ponieważ miał małą oglądalność,będą 2 odc. Ana :P :D

jazdowicz2666

Skąd wiesz ,że miała małą oglądalność ?

ocenił(a) serial na 6
Roxi_w

Ktoś na FW napisał w komentarzach i na novela.pl podobno pisali.Dlatego zastąpili tym serialem ;).

jazdowicz2666

Nie nie :) Nie było żadnej informacji o słabych wynikach ogladalności. DDS została przerwana, dlatego, że TV4 nie nabyła praw do emisji wszystkich odcinków ;) Taka jest prawdopodobnie najprawdziwsza wersja, choć nie mamy oficjalnego oświadczenia od TV4 :)

ocenił(a) serial na 8
misterioso_x

misterioso_x tak było, ale TV4 się nie przyzna.

ocenił(a) serial na 8
jazdowicz2666

Nie wiem jak było oglądalnością, ale prawda jest taka, że stacja TV4 źle porozumiała się z Meksykiem w sprawie licencji i praw autorskich. I wyszło na to, że wykupili licencję na 41 odcinków. A skoro chcieli ją zdjąć z anteny to napisali że miała małą oglądalność bo to najprostsze wytłumaczenie czemu telka nie będzie dalej leciała.

Klaudi78

Dokładnie tak. Szkoda tylko, że nie otrzymaliśmy od nich oficjalnego oświadczenia, tylko musimy wysnuwać własne teorie na ten temat. Przecież każdy by to zrozumiał. I tak pewnie już większość zapomniała o DDS.

ocenił(a) serial na 8
misterioso_x

Być może tak. Ja nie zapomniałam czuję taki niedosyt, zawsze lubię dokończyć to co zaczęłam. Wiecie czy można oglądać telkę gdzieś w necie? Znacie jakieś pewne strony?

Klaudi78

Jak na razie jest całkim dobra. Pierwszy odcinek miał prawie 400 tys widzów. Powinno być lepiej ponieważ odcinki są coraz ciekawsze :)

ocenił(a) serial na 2
jazdowicz2666

Zadna mala ogladalnosc tylko brak licencji i wlasnie ze wruci zobacz sobie na noveli. Przynajmniej lisete morelos i Manuel landeta znowu na ekranach a nie jakies badziewia

Monalia

Nie przepadam za Lisete Morelos ,a w Drodze do szczęścia nie mogłam na nią patrzeć i na parę innych aktorów tez. Bory,,Zepeda, Moreno i Rulli bardzo lubię .Tu przynajmniej nikt mnie nie drażni. W ogóle nie wiadomo czy wróci na razie nic na to nie wskazuje .

Roxi_w

Lubie całą prawie cała obsadę .

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Ja też tak słyszałam.

Klaudi78

Pierwszy odcinek Trzy razy Ana zgromadził około 400 tys. widzów. Dalej już nie jest tak dobrze (2 odc. - 275 tys., 3 - 265 tys., 4 - 250 tys.) Miejmy nadzieję, że oglądalność pójdzie w górę, bo czasami jeszcze TV4 przerwie emisję kolejnej telki :/ A teraz robi się coraz ciekawiej, a będzie jeszcze lepiej ;)

ocenił(a) serial na 8
misterioso_x

TVA to wymagająca telka, sporo się dzieje, sprawy i wątki są zawikłane, odcinki trzeba oglądać uważnie. To nie jest produkcja w stylu CI czy LG w których można było pominąć kilka odcinków i nic się na tym nie traciło. Obawiam się, że TVA może się u nas nie przyjąć i nie mieć świetny wyników, bo skomplikowana fabuła nie jest tym co lubią polscy widzowie np. genialna Santa Diabla też się nie przyjęła. :( Kobiety w czerni również maja małą oglądalność w TVA jak widać po statystykach z pierwszego tygodnia liczba widzów ubywała. :(

ocenił(a) serial na 8
Lineczka_filmweb

Lineczka zgodzę się z Tobą, Polacy wolą mniej wymagające seriale czy filmy i tak samo jest z telenowelami. Wystarczy spojrzeć na nasze polskie seriale, by przekonać się co lubią Polacy. A lubimy nieskomplikowane z dozą akcji seriale i odrobiną dramatyzmu. Jestem pewna, że wiele telek było zagrożonych a jednak jakoś się podniosły.

ocenił(a) serial na 8
Lineczka_filmweb

Nie wiem czasem, czy widzowie nie robią tak z powodu DDS. Może chcą powrotu tej telki, albo po prostu nie mogą wczuć się w klimat tej telki.

Lineczka_filmweb

Zgadzam się z tobą , trzeba oglądać każdy odciek np dla mojej babi fabuła jest za trudna , niektórych wątków nie rozumie. Po prostu Marie lubi bo jest prosta , nie trzeba oglądać każdego odcinka . Jednak mam nadzieje ,że oglądalność będzie lepsza.
Santa Diabla się nie sprawdziła ponieważ wiele osób tu taj przeczytało zakończenie .Jednak ludzie wolą jak telenowela ma dobre zakończenie .
jeżeli chodzi o Kobiety w Czerni to jest bardziej sensacyjny serial niz telenowela. Ja mam jednak nadzieje ,że oglądalność się poprawi ponieważ telenowela robi się coraz ciekawsza :)

ocenił(a) serial na 8
Roxi_w

Telenowela nie jest zla ale wszyscy wiemy, ze weszla w miejsce DDS. Poza tym zgodzę sie z tym ze telka nie jest prosta ma zawiklana fabule. Jest szansa ze oglądalność sie podniesie.

ocenił(a) serial na 8
Klaudi78

Intrygująco zapowiada się wątek z Mariano (Ramiro Fumazoni)

brocx

Uwielbiam, kiedy Ana Leticia otwarcie kokietuje Mariano, a on tego nie dostrzega. Zresztą fajne są jej sceny z Inakim. Blanca Guerra (Soledad) nie pasuje mi do roli ubogiej kobiety, ale pewnie przez rolę w "Otchłani namiętności". Ana Laura jest trochę za słodka. Mam nadzieję, że pokaże pazury. Właściwie nie wiadomo, dlaczego w trakcie rozmowy z nią Ramiro był w bokserkach. Scena rozbierana bez kontekstu.

ocenił(a) serial na 7
ametyst0

Mi też Blanca Guerra nie pasuje do biednej i też pewnie przez ,,Otchłań namiętności'' choć wydaje mi sie,że ona ma taką klasę ,styl bycia ,że po prostu idealnie mi pasuje na bogaczke ale może z czasem zmienię zdanie Ogólnie ten odcinek był dla mnie najsłabszy z dotychczasowych ..jakoś nic szczególnego .

pati1109

ja przez otchłań namiętności nie mogę się przyzwyczaić, do tego, że Blanka jest taka miła dla Boyer, cały czas wydaje mi się, że zaraz ją uderzy albo zwyzywa.

ocenił(a) serial na 8
ametyst0

Tak Ana Leticia jest świetna w kokietowaniu facetów. Z tym Inaki się nie lubi, ale ja tam twierdzę, że to dlatego, że jej nie przytakuje we wszystkim i przede wszystkim podoba jej się. Soledad niezła nie spodziewałam się, że ukryje Anę Lucię i ona nie zamierza powiedzieć jej prawdy jeszcze knuje z jakimś tam starcem. Powinni oddać dowody a nie ukraść je z samochodu. Na razie Ramiro nic nie podejrzewa, ale potem może zacząć. Ana Laura może trochę za słodka ale taką pewnie ma rolę, dobra i uczynna, kochana siostra i wnuczka. Ramiro się rozebrał do kąpania po tym jak go pobili.

Klaudi78

Soledad taka święta, niby Anie Lucii nie da się ruszyć choćby na krok, a zostawia ją z chłopakiem w piwnicy albo wysyła z 2 nieznanymi chłystkami. :\

ocenił(a) serial na 8
SaltStrawberry

Soledad to hipokrytka!

Lineczka_filmweb

To prawda, Soledad myśli tylko o sobie. Robi wszystko pod siebie. Nie pomyślała o tym, że rodzina szukała Anę Lucię, że rozpaczają po jej zaginięciu. Ważne, że ona zyskałą drugą córkę. Ale z czasem zapłaci za swoje czyny.

ocenił(a) serial na 8
SaltStrawberry

To mnie rozwaliło przyznaje :) :) Naprawdę to jest śmieszne, ale sądzę, że ona musi mieć zaufanie do tego starca skoro to jego wnuki. I tak jest egoistką, a egoiści myślą o sobie, prawda? Powinna powiedzieć prawdę Anie Lucii i pozwolić zdecydować młodej kobiecie czego ona chce. Ale Soledad myśli pewnie, że Ana Lucia chciałaby poznać prawdziwą rodzinę, ale może dla niej nie miało by to znaczenia dla Any Lucii - chociaż każdy chce znać przeszłość, korzenie... itd

Klaudi78

Ramiro był też rozebrany w jednym z wcześniejszych odcinków, kiedy mówił Anie Laurze, że siostra powiedziała mu, że śpi. Scena z kąpielą przynajmniej miała uzasadnienie. Soledad jest okropna. Blanca jest nadal zbyt dostojna na biedaczkę. Rozbawiło mnie, gdy czekała na odrzucenie oświadczyn, a została poproszona o rękę "córki". Nie przepadam za wątkiem Any Lucii. Wolę oglądać genialną Anę Leticię i smutną Anę Laurę. Ciekawie ogląda się Boyer, kiedy partneruje jej Pedro. Jako smutna Ana Laura też jest fajna, bo zazwyczaj grała silniejsze kobiety.

ametyst0

Nie od dziś wiadomo, że reżyserzy specjalnie dodają rozbierane sceny do seriali, żeby zwiększyć ich oglądalność, nawet takie które są zupełnie niepotrzebne :)

misterioso_x

Wiem, ale wolę, gdy scena rozbierana ma jakieś uzasadnienie fabularne. Może być nawet naciągane jak np. rewizja osobista (Rulli w jednym z odcinków "Za głosem serca), a nie jest sceną rozbieraną tylko po to, żeby rozebrać aktora czy aktorkę.

ocenił(a) serial na 8
misterioso_x

Zgadzam się, rozbierane sceny przyciągają w filmach, nawet w teledyskach.

ocenił(a) serial na 8
ametyst0

Mnie też Soledad rozbawiła, kiedy miała biedakowi powiedzieć że nic z tego nie będzie. Ale nie przyszło mi na myśli, że on chce jej "córki"! Ale wszyscy myśleli, nawet ta wróżka że on się stara o Soledad! Wszystkie siostry są fajne Ana Laura - pesymistka, Ana Lucia - optymistka , Ana Leticia - świetnie połączenie obu sióstr. I wygląda na to, że Ana Leticia ma wyrzuty sumienia za spowodowany wypadek, albo udaje ze je ma.

Klaudi78

Ana Letcia moim zdaniem obwinia się naprawdę. Tak naprawdę wydaje mi się, że jest pewna siebie trochę na pokaz. Chyba dręczy Anę Laurę, żeby się podbudować. Nienawiść do siostry pozwala jej zapomnieć, że doprowadziła do jej kalectwa.