PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=762209}

Trzynaście powodów

Thirteen Reasons Why
2017 - 2020
7,1 153 tys. ocen
7,1 10 1 152750
5,8 37 krytyków
Trzynaście powodów
powrót do forum serialu Trzynaście powodów

Witajcie,

Czy wiecie, czy jest gdzieś dostępna do obejrzenia wersja z polskim lektorem albo przynajmniej polskimi napisami odcinka pt. 'Nic nie dzieje się bez przyczyny'?

Z góry dzięki za pomoc
Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 6
Luciuss

tvseriesonline.pl

nadiauke

Dzięki bardzo. Muszę poszukać tego filmu na tej stronie, chociaż będzie trudno, bo nic mi nie wyszukuje pod tytułem Nic nie dzieje się bez przyczyny ani Beyond the reasons - są tylko odcinki serialu

nadiauke

A wiesz pod jakim tytułem jest ten film? Pod tymi nazwami co podałem wyżej nic nie ma.

Luciuss

Netflix. Polski lektor oraz napisy.

Matt_Razzi

Hmm, a mówimy o tym samym filmie? Tzn. tym dodatkowym odcinku serialu - 14 odcinku?
Widziałem na cda, ale tam jest bez lektora i napisów i jeszcze na kilku innych stronach, ale wszystko to jest to samo.
Chyba rzeczywiście pozostaje mi tylko wykupienie abonamentu na netflix'ie

Luciuss

Wydaje mi się, że to oryginalna produkcja Netflixa więc powinni mieć wszystkie odcinki. Nie wiem na 100% bo jeszcze do końca nie dotarłem :)

Luciuss

Ale chwila chwila... to w końcu filmu czy serialu szukasz?

Matt_Razzi

Trochę niejasno się wyraziłem, serialu oczywiście. Serial jest w 13-tu odcinkach i jest jeszcze oprócz tego dodatkowy, gdzie producenci i specjaliści wyjaśniają pewne sprawy i właśnie o ten odcinek mi chodzi.

Te 13 jest na paru serwisach w wersji polskiej i widziałem też z napisami, ale tego dodatkowego nie znalazłem, jest tylko wersja angielska.

Dziwne, gdyby na Netflix'ie nie było, bo to w końcu ich serial.

Luciuss

Właśnie sprawdziłem. Na Netflixie jest te 13 epizodów i nic więcej. :/ Podejrzewam w takim razie, że ten dodatkowy nie dostał lektora bo nie był oficjalnie wypuszczony na platformie Netflixa.
Tak czy inaczej gorąco polecam subskrypcje :)

Matt_Razzi

No to trochę dziwne w końcu to na ich zlecenie zrobili ten serial. Może to jest jako osobna produkcja nie związana z serialem, ale to by było trochę bez sensu.
No nic trochę szkoda, bo u mnie z angielskim średnio, a chciałem się dowiedzieć co o niektórych zachowaniach bohaterów serialu sądzą specjaliści, bo sam nie bardzo wiem co o nich myśleć.

Dzięki i pozdrawiam :)

Luciuss

OK - mój błąd. Znalazłem właśnie ten odcinek: 13 Reasons Why - Beyond the Reasons na Netflix. Nie był załączony do sezonu pierwszego dlatego go nie widziałem :) ale jest i ma dostępne polskie napisy. Lektora niestety nie.
Sorry za ten błąd :)

a na potwierdzenie https://ibb.co/jAm4J5 :)

Matt_Razzi

Dzięki bardzo za info. Napisy pl też mogą być, lepsze to niż tłumaczenie sobie całego filmiku :)

Chyba sobie jednak wykupię subskrypcję, bo widzę, że jest sporo ciekawych produkcji, co nie można powiedzieć o większości tych emitowanych w TV :).

Pozdrawiam

Luciuss

Nie ma sprawy. Miłego oglądania.
Pozdrawiam :)