Tulsa King
powrót do forum 2 sezonu

Drugi sezon

ocenił(a) serial na 5

Czy tylko ja mam wrażenie że pierwszy sezon trzymał jakiekolwiek poziom, jednak w drugim to totalna komedia i parodia, czyżby był inny reżyser albo nie wiem co
Corka nie widziała go 25 lat teraz razem z matką z nim mieszkają, nie kumam co się stało w tym drugim sezonie.

ocenił(a) serial na 9
lolek2417

Według mnie równie dobry no i doszło kilku nowych ludzi w postaci znanych aktorów

ocenił(a) serial na 6
lolek2417

Zmiany są odczuwalne od pierwszego odcinka, niestety na gorsze. Mam wrażenie jakby ten sezon był bardziej infantylny. A jak tak teraz myślę to były te strajki scenarzystów itp., może to przez to, bo np. w 2 sezonie Rodu Smoka, końcówka też była zrypana, ale tutaj to od samego początku :/

ocenił(a) serial na 9
lolek2417

dokładnie tak, mamy serial obyczajowy o rodzince. śniadaniach, randkach, przeciwnicy to jakiś żart, Sly z twardziela staje się tatuśkiem.

SzalonyHeniek

Zapewne autorom scenariusza chodziło o powtórzenie Sopranos w wersji light. Cóż, z odcinka na odcinek fabuła staje się bardziej irytująca. Irracjonalne zwroty akcji i sporo infantylnych dialogów.. zostaję jeszcze przy tym serialu, tylko z powodu Sly.