PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=809722}

Turbulencje

Manifest
2018 - 2023
6,7 12 tys. ocen
6,7 10 1 12326
Turbulencje
powrót do forum serialu Turbulencje

Mam pewien problem z tym serialem bo jest naprawdę dobry, momentami trochę powtarzalny ale ogólnie dobry. Natomiast gdy widzę akcje jak z Olive czy Calem to trochę się gubię. Olive na początku okazuje się że ma chłopaka który był najlepszym przyjacielem Całą potem on kompletnie znika pojawia się drugi potem tutaj akurat jest jasne że ten wyjeżdża a potem jeszcze jest 3. Chłopak który też znika. Cal za to jest tym graalem który potem jakoś milknie trochę znika w cień ciężko stwierdzić a potem okazuje się że jest ktoś o podobnej mocy. Jeszcze przypomniałem sobie wątek żony Jareda która była policjantka i normalnie tam pracowali a potem też zniknęła i słuch o niej zaginął. Trochę żałuję że saanvi nie związała się z Benem bo lepiej się ich razem oglądało niż Grace która była postacią raczej mierną i bez żadnej chęci ani wgl jakaś taka nijaka, miałem nadzieję że w pierwszym sezonie pójdzie do tego typa i Ben zostanie sam na jakiś czas. Ale z drugiej strony to jest dobre zakończenie i trochę też zgodne jakby z tym co chce przekazać serial. Zapraszam do dyskusji :)