ogolnie serial słaby i nudny..serial o niczym tak naprawde..i przegadany...jesli dostanie 2 sezon(a moze tak byc)raczej juz do niego nie wroce,kazdy odcinek konczy sie napieciem i tajemnica,a potem nudaaaaaa i gadka szmatka.
Też liczyłem że Supernatural skończy się po pierwszym sezonie a tu proszę ile już ma.
hihi dobre ..supernatural to inna "bajka"a mainfest wiemy sami co to jest w sumie nic.
Moim zdaniem serial jest ok. Ma oczywiście wiele wad, jest trochę taki w starym stylu telewizyjnych produkcji, ale mimo wszystko tajemnica jest dość intrygująca. No i co najważniejsze - nadal nie wyjaśnili za wiele, więc jest potencjał na więcej. Najbardziej nie lubię, gdy wątek wyjściowy kończy się w pierwszym sezonie czy w jego połowie i potem wszystko jest dopisywane na kolanie. Tutaj tego nie ma.
Z ciekawszych wątków, czekam jeszcze na powrót kapitana samolotu i tej badaczki - jestem pewien, że nie zostali zestrzeleni, tylko udało im się znowu "zniknąć".
kubaht podpisuję się pod tym co napisałeś/napisałaś. Nie wiem, dlaczego tak wiele osób pisze tutaj, że ten serial jest słaby. Może nie jest wybitny, ale trzyma w napięciu i naprawdę nie mogę się doczekać drugiego sezonu. Rozumiem, że komuś może się nie podobać, ale ocena 3 lub 4? To dla prawdziwego gniota, a ten serial gniotem nie jest.