PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=428231}

Twarzą w twarz

2007 - 2008
6,7 12 tys. ocen
6,7 10 1 12035
7,5 4 krytyków
Twarzą w twarz
powrót do forum serialu Twarzą w twarz

Co sądzicie o drugiej serii ?
wydawało mi się, że będzie naciągana i mętna.. :)
Na razie wszystko wydaje się do przewidzenia :)
A właściwie to jak myślicie, że już w 1 odcinku porwali Tomka ? :)
Hehe.. :) Mam nadzieję, że kolejne odcinki będą tak fajne jak cała pierwsza seria :):)

ocenił(a) serial na 10
dziubul62

mnie to trochę wkurzyło,że przez całą pierwszą serię ciągle było o tej dziupli,a teraz wszystko zapomniane co było i taki jakby inny serial,jakby dopiero zaczął się od początku,a nie druga seria

ocenił(a) serial na 10
dziubul62

Swoja droga to ciekawe, ze Wiktor - specjalista od zabezpieczen - ma tak kiepsko zabezpieczony dom, ze klinike Marty mozna otworzyc spinaczem, ze mozna go tak latwo podsluchac, a on nawet nie sprawdza czy nie ma w domu jakiejs pluskwy.

ocenił(a) serial na 4
bogus_2

miałem wlasnie cos takiego samego napisac... serial bardzo naciągany i słaby...;/

ocenił(a) serial na 10
MastaBlasta

Ale troche wciaga :)
Na stronie:
http://www.plejada.pl/49255,75,polecamy,najogladane,5,ten_serial_wciaga_jak_nark otyk,wideo.html#autoplay
jest klika scen, ktorych jeszcze nie bylo.

ocenił(a) serial na 10
bogus_2

Zdaje sie, ze Karolina pomoze Wiktorowi wydostac sie z wiezienia, tak zeby nie byl zauwazony.

ocenił(a) serial na 10
bogus_2

No a w 5-tym odcinku, to pokazany jest profesjonalizm polskiej Policji. Zamiast po cywilnemu wejsc do bloku, to oni paraduja w swiecacych kamizelkach. Zeby byli po cywilnemu, to po pierwsze Marcin i Pawel nie zauwazyli by ich i pewnie nie uciekli by tak szybko. No i pewnie by sie im udalo odzyskac Tomka. No ale wtedy bylby koniec filmu moze.
Takie akcje przeciwko, miedzy innymi, oficerowi specjalnej jednostki powinny byc lepiej przygotowane, a nie zrobione jak lapanka na zlodzieja samochodu.

ocenił(a) serial na 1
bogus_2

Z braku czegoś lepszego zobaczyć można.
Nie oglądałem 1 serii więc nie moge robić za eksperta:D
Jedyna ciekawostka to chyba to że syna Waszaków gra chłopczyk który w oficerach ''udawał'' górkę Aldony, to jednak taka ciekaostka nic więcej:D

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

W Oficerach corke Aldony grala Katarzyna Galus.

ocenił(a) serial na 10
dziubul62

W 11 odcinku general strzela do szefa ABW z broni Konrada.
Potem z tej samej broni strzela do Konrada.
No a w 12 odcinku Konrad przyznaje, ze to z jego broni strzelano
i nikt nie uwierzy, ze to nie on. No ale skoro Konrad zostal
postrzelony z wlasnej broni, to chyba sam sie nie postrzeli.
A sa pociski z jego caiala i z ciala szefa ABW w tym samym
miejscu. Jest krew. To da sie zbadac, ze to nie Konrad strzelal.
To podobna sytuacja jak w I serii.

ocenił(a) serial na 10
dziubul62

W 11 odcinku general strzela do szefa ABW z broni Konrada.
Potem z tej samej broni strzela do Konrada.
No a w 12 odcinku Konrad przyznaje, ze to z jego broni strzelano
i nikt nie uwierzy, ze to nie on. No ale skoro Konrad zostal
postrzelony z wlasnej broni, to chyba sam sie nie postrzeli.
A sa pociski z jego caiala i z ciala szefa ABW w tym samym
miejscu. Jest krew. To da sie zbadac, ze to nie Konrad strzelal.
To podobna sytuacja jak w I serii.

ocenił(a) serial na 9
bogus_2

Mam pytanie, czy powstanie 3 seria serialu Twarza w twarz??

ocenił(a) serial na 10
1adam_1993

Ma powstac. Wszystko na to wskazuje.
Nie rozwiaza sie wszystkie watki w ciagu jednego ostatniego odcinka.
No i moze bedzie troche bardziej realna.
No bo teraz dla przykladu ciekawe jest, ze Wiktor - taki spec do zabezpieczen, wlamal sie do systemow bankowych przez siec, namieszal, potem wpuscil wirusa, ktory zatarl jego slady.
No a nie pottrafil zgrac filmu z plyty ze skrytki bankowej. No jezeli byla zabezpieczona przed zgrywaniem, to co za problem bylo zrobic jakis RIP tego filmu do AVI, MPG albo czegos innego. jest masa programow do tego. A taki specjalista chyba powinien niec na swoim laptopie taki podstawowy program.

użytkownik usunięty
dziubul62

Bardzo duzo nieścisłości zarówno w pierwszej jak i drugiej serii...

ocenił(a) serial na 6
dziubul62

Mi się ta serial bardzo podoba nawet bardziej niż pierwsza. Bohaterowie mi się bardziej podobają i fabuła też jest bardziej napięta. Nie wiem jak wy ale mi się 2 seria bardziej podoba.

ocenił(a) serial na 10
Cathy_Salvatore

No tylko Wiktor sie wkopal. General z nieznajoma zawarl umowe, ze jak generalowi sie cos tanie, to zgina ludzie wymienieni przez niego. Mozna przypuszczac, ze chodzi o Wiktora i jego rodzine. Czyli niezaleznie od tego, czy by zginal dzieki Wiktorowi, czy ktos inny by go zalatwil, to i tak zgona te osoby. Czyli tak na dobra sprawie, to Wiktor musial by byc gorylem generala, zeby sam przezyl. Porabane troche.