Gdyby nie Kożuchowska to bym nawet chętnie oglądała ten serial. Wydaje się ciekawy, ale nie mogę znieść tej kobiety. Jest nudna, bez wyrazu, nieciekawa... I dzień nadawania też jest nienajlepszy. W czwartki są ciekawsze programy...
O zgadzam sie z toba . Ten serial jest nawet dobry ale nie moge go ogladac z 2 powodow ;/ Gdyz :
1. Nie moge zniesc tej ciaglej znuzonej miny Kozuchowskiej ;/
2. W tym samym czasie leci Lost
Co to pieknosci to kazdy ma innt gust ;] a moim zdaniem gra sztucznie w kazdej scenie ta sama mina ;/
Moim zdaniem Kożuchowska jest fajną aktorką.
I nie zgadzam się z tym że w każdej scenie ma taką samą minę!
A pod względem wyglądu jest taka przeciętna (nie jest piękna ale brzydka też nie jest). Moim zdaniem jest dość ładna.
Może w "M jak miłośc" ma każda taka sama mine ale nie w "Tylko Miłośc" tu zagrala super :):)
Zdecydowanie nie podoba mi się jej gra. Uroda - rzecz względna, ale jak dla mnie to ona jest nawet ładna. Ale główna bohaterka powinna wnosić trochę więcej życia do serialu. I nie wiem czy to wina Kożuchowskiej czy scenariusza...
Ja też z trudem znoszę Kożuchowską. Jest kiepską aktorką, a ostatnio jest lansowana i pojawia się w popularnych, aczkolwiek wątpliwej jakości serialach. Jej najlepsza rola to rola dziennikarki w "Kilerze", ale zagrała zaledwie poprawnie.