PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=446341}

Tylko miłość

2007 - 2009
4,5 4,7 tys. ocen
4,5 10 1 4691
Tylko miłość
powrót do forum serialu Tylko miłość

Gdyby nie Kożuchowska to bym nawet chętnie oglądała ten serial. Wydaje się ciekawy, ale nie mogę znieść tej kobiety. Jest nudna, bez wyrazu, nieciekawa... I dzień nadawania też jest nienajlepszy. W czwartki są ciekawsze programy...

mumincool

O zgadzam sie z toba . Ten serial jest nawet dobry ale nie moge go ogladac z 2 powodow ;/ Gdyz :
1. Nie moge zniesc tej ciaglej znuzonej miny Kozuchowskiej ;/
2. W tym samym czasie leci Lost

ocenił(a) serial na 10
Blair

a mi sie ona podoba..........

Luke_18

A mozesz troche rozwinac ? Co ci sie w niej podoba ? Jej uroda czy gra ?

ocenił(a) serial na 10
Blair

jest piękną kobietą i w tym filmie gra super :)

Luke_20

Co to pieknosci to kazdy ma innt gust ;] a moim zdaniem gra sztucznie w kazdej scenie ta sama mina ;/

Blair

Moim zdaniem Kożuchowska jest fajną aktorką.
I nie zgadzam się z tym że w każdej scenie ma taką samą minę!
A pod względem wyglądu jest taka przeciętna (nie jest piękna ale brzydka też nie jest). Moim zdaniem jest dość ładna.

ocenił(a) serial na 10
_dziewczyna_

Może w "M jak miłośc" ma każda taka sama mine ale nie w "Tylko Miłośc" tu zagrala super :):)

Blair

Zdecydowanie nie podoba mi się jej gra. Uroda - rzecz względna, ale jak dla mnie to ona jest nawet ładna. Ale główna bohaterka powinna wnosić trochę więcej życia do serialu. I nie wiem czy to wina Kożuchowskiej czy scenariusza...

użytkownik usunięty
mumincool

Ja też z trudem znoszę Kożuchowską. Jest kiepską aktorką, a ostatnio jest lansowana i pojawia się w popularnych, aczkolwiek wątpliwej jakości serialach. Jej najlepsza rola to rola dziennikarki w "Kilerze", ale zagrała zaledwie poprawnie.

ocenił(a) serial na 10
mumincool

Kożuchowska beznadziejnie gra ale lubie ten serial;p Gra jakoś tak nudnie, zimno... zero uczuć