Zaczęło się od Wspaniałego stulecia. Już naliczyłem chyba z 5 lub 6 seriali tureckich. O ile jeszcze Wspaniałe Stulecie, przynajmniej w pierwszych sezonach, było całkiem przyzwoitym serialem opartym na wątkach historycznych, tak pozostałe to zwykle słabe lub co najwyżej przeciętne telenowele. Bardzo przypominają mi seriale południowoamerykańskie. PiS zapowiada zmianę telewizji publicznej w narodową, ale jakoś od czasu jak Kurski został prezesem, nie ubywa a przybywa tych wątpliwej jakości artystycznej produkcji.
I co ma wspólnego twoja wypowiedź z tym serialem? Tutaj się dyskutuje o konkretnym serialu a nie o tym co marionetka Kaczyńskiego wyprawia w tvp
A to ma wspólnego, że serial ten, jak i pozostałe seriale tureckie, jest po prostu słaby i nie podoba mi się, że telewizja publiczna puszcza takiego typu produkcje. Mam prawo do wypowiedzi tak samo jak zwolennicy tego typu produkcji.
Masz nikt nie każe ci go oglądać innym się podoba innym Nie. jak się wątku nie rozumie to zazwyczaj się osobie nie podoba
No i nie oglądam, natomiast wypowiedzieć się i przestrzec, to mój obowiązek. Na tym kończę tę fascynującą rozmowę. Pozdrowienia
Każdy decyduje co chce oglądać i nic ci do tego..a poza tym to normalny serial jak każdy inny..zacznij przestrzegać innych do nieogladania polskich seriali
Nikomu nie mówię, co może, a co nie może oglądać. Mam jednak prawo napisać, co sądzę o danym serialu i to wszystko.
Polskich jest około 160. A tureckie są podzielone na dwa sezony pierwszy miał 18odcinkow a drugi sezon ma 57odcinkow.