PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2733
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

Zaczęło się od Wspaniałego stulecia. Już naliczyłem chyba z 5 lub 6 seriali tureckich. O ile jeszcze Wspaniałe Stulecie, przynajmniej w pierwszych sezonach, było całkiem przyzwoitym serialem opartym na wątkach historycznych, tak pozostałe to zwykle słabe lub co najwyżej przeciętne telenowele. Bardzo przypominają mi seriale południowoamerykańskie. PiS zapowiada zmianę telewizji publicznej w narodową, ale jakoś od czasu jak Kurski został prezesem, nie ubywa a przybywa tych wątpliwej jakości artystycznej produkcji.

ocenił(a) serial na 9
chemas

I co ma wspólnego twoja wypowiedź z tym serialem? Tutaj się dyskutuje o konkretnym serialu a nie o tym co marionetka Kaczyńskiego wyprawia w tvp

ocenił(a) serial na 2
maja9128

A to ma wspólnego, że serial ten, jak i pozostałe seriale tureckie, jest po prostu słaby i nie podoba mi się, że telewizja publiczna puszcza takiego typu produkcje. Mam prawo do wypowiedzi tak samo jak zwolennicy tego typu produkcji.

ocenił(a) serial na 9
chemas

Masz nikt nie każe ci go oglądać innym się podoba innym Nie. jak się wątku nie rozumie to zazwyczaj się osobie nie podoba

ocenił(a) serial na 2
maja9128

No i nie oglądam, natomiast wypowiedzieć się i przestrzec, to mój obowiązek. Na tym kończę tę fascynującą rozmowę. Pozdrowienia

ocenił(a) serial na 9
chemas

Każdy decyduje co chce oglądać i nic ci do tego..a poza tym to normalny serial jak każdy inny..zacznij przestrzegać innych do nieogladania polskich seriali

ocenił(a) serial na 2
maja9128

Nikomu nie mówię, co może, a co nie może oglądać. Mam jednak prawo napisać, co sądzę o danym serialu i to wszystko.

chemas

Wie ktoś ile serial ma mieć ogólnie odcinków?

ocenił(a) serial na 9
Dominika97_

Polskich jest około 160. A tureckie są podzielone na dwa sezony pierwszy miał 18odcinkow a drugi sezon ma 57odcinkow.

ocenił(a) serial na 2
maja9128

Bardzo dużo niestety

maja9128

A orientujesz się może czy będzie kontynuacja... 3 sezon?

ocenił(a) serial na 9
Dominika97_

Nie będzie.serial kończy się na 57 odcinku numeracji tureckiej.czyli około 160 odcinków polskich.Bo w Turcji jeden odcinek serialu trwa tam 2h a u nas odcinki dziela na 2