Bardzo fajny serial, super obsada, przystojny aktor i śliczna aktorka. Jedyne czego mi w nim brakuje to wiecej scen namiętności z ich udziałem
To serial turecki... nie znam się na ich kulturze, ale z tego co czytałam to publiczne okazywanie sobie uczuć jest tam źle postrzegane, więc może dlatego też nie ma w serialu namiętnych scen.
Wiem i to prawda zgadzam sie że ich kultura im na to nie pozwala, ale chodziło mi o to że miło byłoby poogladać z taką obsadą
Też mi ego brakuje, al podejrzewam, że jakichś mega scen tam nie będzie...ale może chociaż troszeczkę :) Oni nawet zamazują obraz jak pokazują krew, a co dopiero seks. :D
z tego co pamiętam oglądając serial po turecku to pocałują się na koniec sezonu :)
Oni gra i mimika twarzy pokazują uczucia i wcale nie potrzeba do tego scen lozkowych.ja zdecydowanie wolę takie seriale niż polskie i amerykańskie gdzie w kółko sex jest bo inaczej wyrazić uczuc nie umieją
Ja lubię i to i to :P Ładna scena erotyczna raz na jakiś czas nie zaszkodzi, nie jesteśmy w zakonie.