PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10026694}

Uśmiech losu

Kingdeolaendeu
2023 -
7,5 1,7 tys. ocen
7,5 10 1 1721

Uśmiech losu
powrót do forum serialu Uśmiech losu

Lubię dramy, ale nie takie. Cliché goni cliché - oziębły, bogaty prezes i biedna, radosna pracownica. Nieporozumienia, wpadanie w ramiona w slowmotion, a ta scena z toaletą to już totalna żenada. Podziękuję.

I_am_a_Bad_Girl

Sama historia miłosna jest raczej głupiutka, ale mnie bardziej interesuje to, co mamy w tle. Jeżeli W Korei Południowej faktycznie w ten sposób traktuje się pracowników, to nie dziwię się, że ten kraj ma najwyższy odsetek samobójstw na świecie.

I_am_a_Bad_Girl

Sama historia miłosna jest raczej głupiutka, ale mnie bardziej interesuje to, co mamy w tle. Jeżeli w Korei Południowej faktycznie w ten sposób traktuje się pracowników, to nie dziwię się, że ten kraj ma najwyższy odsetek samobójstw na świecie

I_am_a_Bad_Girl

Scena z kiblem miała Cię rozśmieszyć. Gatunek sam wskazuje kom romantyczna. Same dodatki odgłosów w tle Cię mają rozśmieszyć. To nie jest wyciskacz łez. Jestem na 4 odc. Oglądaj dalej polecam 3 odc jest z czego pośmiać pzdr.

ocenił(a) serial na 8
I_am_a_Bad_Girl

No ta scena z kiblem była fatalna xD ale ogólnie serial bardzo na plus, to nie jest arcydzieło i nie należy go oceniać pod kątem jakiegoś kinematograficznego cudu

ocenił(a) serial na 7
I_am_a_Bad_Girl

scena w toalecie była żenująca , bo taka miała być , to jest komedia romantyczna , zostały jeszcze dwa odcinki i mogę powiedzieć , że świetnie się bawiłam dotąd i dodam ,że to chyba jedyna drama na kilkadziesiąt jakie widziałam , gdzie aktor umie całować , a nie cmokać , dużo zabawnych sytuacji . Jedynka w tym przypadku, po obejrzeniu 1 odcinka , to dziecinada , książki tez oceniasz po okładce ?

ocenił(a) serial na 9
jollatoja

Fajnie to opisałaś, zgadzam się w 100%. Serial naprawdę fajny, zupełnie inny niż większość loreańskich dram, na plus.

ocenił(a) serial na 5
jollatoja

Jeśli chodzi o całowanie, to bardzo często wcale nie jest to wina aktora. Składa się na to wiele czynników. Oglądałam Just Between Lovers z tym samym aktorem w roli głównej i tam pocałunki wyglądały z goła inaczej...