Uśpiona komórka

Sleeper Cell
2005 - 2006
7,6 1,2 tys. ocen
7,6 10 1 1186
Uśpiona komórka
powrót do forum serialu Uśpiona komórka

Wedlug mnie 2 sezon jest troche gorszy niz sezon nr 1.
W sezonie 1 bylo wieksze napiecie, akcja, swietnej muzyki tez bylo wiecej no i glowni bohaterzy oraz fabuła sprawialy ze serial jest jednym z najlepszych jakie ogladalem ...
Zakonczenie 1 sezonu spowodowalo ze niemozliwe stalo sie zrobienie 2 sezonu tak samo dobrego ... ale i tak zle nie bylo - szczegolnie odcinki 7 i 8 mnie mocno zaskoczyly ...
3 sezonu pewnie nie bedzie :( A szkoda, bedzie mi glownego bohatera brakowac bo sie z nim mocno zżyłem :) Farik jako glowny bad guy to rowniez swietna postac :)
No ale mimo ze bardzo chcialbym aby powstal kolejny sezon to nie wyobrazam sobie tego - nie ma chyba mozliwosci juz posuniecia fabuly do przodu z tymi samymi bohaterami ...
Pozostaje chyba tylko za jakis czas poogladac jeszcze raz 1 sezon :)
A jakie sa wasze wrazenia ?

vcarter_2

Taki serial jak SC juz sie nie powtorzy. Sama nie wierzylam, ze wybrna jakos z 1 sezonu... rownie dobrze to jego koniec moglby byc koncem serialu :) Wlasnie skonczylam ogladac 8 odcinek i sama oczom nie wierze. Nie wierze...
Zdecydowanie najlepszym atutem serialu jest napiecie - budowane powoli, z kazdym odcinkiem mocniejsze... pod koniec jestes jednym wielkim klebkiem nerwow :)