PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=270748}

U nas w Filadelfii

It's Always Sunny in Philadelphia
2005 -
7,7 4,8 tys. ocen
7,7 10 1 4759
8,0 3 krytyków
U nas w Filadelfii
powrót do forum serialu U nas w Filadelfii

spodziewałem się czegoś dużo lepszego. Ktoś nawet porównywał ten serial do "Kronik Seinfelda", ale bądźmy poważni- to nie ta półka. Kaitlin Olson i Danny deVito dają radę, jednak całość sprawia wrażenie niechlujnie odrobionej pracy domowej, autorstwa gimba na dopalaczach.

roger_smith

To że jest niechlujnie zrobiony można podpiąć pod specyficzny jego styl, ale niestety niektóre odcinki już tak mocno wchodzą w głupotę, iż ciężko je się ogląda, ja wręcz je pomijałem.
Wiem że to celowe jest naśmiewanie się z głupoty, ale trzeba mieć do tego też specyficzny wyczucie, dla mnie są co najmniej 2 rodzaje głupoty, taka lekka wynikająca często z niewiedzy, czy też przyzwyczajenia gdzie jednak ktoś sobie zdaje sprawę z tego, że nie jest mądry i ta druga gdzie ktoś robi głupoty myśląc iż jest jakimś super spryciarzem. Tak też jedną nawet śmieszy, a druga irytuje na tyle iż nie da się na to patrzeć. Do tego ta  gorsza głupota jest przewidywalna co jeszcze bardziej zniechęca do oglądania, bo wiemy jak to się skończy.