Zgadzam się, że naprawdę trudno o lepsze scharakteryzowanie serialu w jednym zdaniu, w końcu nawet jego twórcy nie ukrywają, że z Seinfelda zrzynają niemiłosiernie. Tylko kogo to obchodzi? Serial jest absolutnie fantastyczny, choć początkowo wcale się na taki nie zapowiada. Część odcinków w dodatku wymaga kilkukrotnego obejrzenia, nie bez powodu zresztą słowo "rewatch" na forach "Always Sunny.." pojawia się niezmiernie często. Tylko jak to się stało, że tak mega popularny serial jest tu tak mało znany?
Jak na razie najlepszy sezon - 3.
Najlepszy odcinek: Sweet Dee's Dating a Retarded Person.
ROCK, FLAG and EAGLE!
Oczywiście zgadzam się ,że sezon 3 najlepszy ale najlepszy odcinek jest z drugiego sezonu "Mac Bangs Dennis' Mom".
Sezon 4 najsłabszy co nie oznacz,że zły.Np "Gang solves gas crisis" jest kapitalny.
Czekam na sezon 5, który ma pojawić się po wakacjach.
"It's Seinfeld on crack"pasuje idealnie.
"Mac Bangs Dennis' Mom" jest fantastyczny, ale 3x09 jest bez wątpienia moim ulubionym. Za Night Mana, Day Mana, za całość.
Czwartego sezonu nie nazwałbym najsłabszym, wspomniany Gas Crisis, Lot nad kukułczym gniazdem, Billboard Contest.. Po pierwsze oczywiście żaden z nich nie jest słaby, ale pierwszy sezon myślę, że nie był tak dobry jak reszta, w każdym razie dopiero za którąś powtórką naprawdę mi się spodobał.
Premierę piątego sezonu mogliby o kilka miesięcy przyśpieszyć.
Z tego co wiem każdy sezon zaczynał sie po wakacjach więc i tym razem bedzie trzeba poczekac.Niestey ;/