PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=270748}

U nas w Filadelfii

It's Always Sunny in Philadelphia
2005 -
7,7 4,7 tys. ocen
7,7 10 1 4713
8,0 3 krytyków
U nas w Filadelfii
powrót do forum serialu U nas w Filadelfii

ocenił(a) serial na 10

Wie ktoś gdzie mogę obejrzeć albo pobrać wszystkie sezony z napisami?

ocenił(a) serial na 9
rafciu18

Ja osobiście pobierałam wszystkie z Chomiczka, więc polecam. Nie wiem czy jeszcze gdzieś są, ale raczej na pewno - nie wiem jak to teraz wygląda, bo ja sama wrzucałam wszystkie sezony na swój profil, żeby były publicznie do pobrania, ale administracja bardzo szybko je usuwa za naruszenie praw autorskich itp, nie wiem jak te odcinki utrzymują się na innych kontach, ale akurat ten serial jest usuwany dość szybko po wgraniu - przynajmniej u mnie. W każdym razie polecam ten serwis, bo na nim zawsze się znajdzie. Napisy możesz pobierać na napi*projekt, aczkolwiek brakuje w całych internetach napisów polskich do bodajże trzech odcinków z ósmego sezonu (idzie zrozumieć te odcinki i bez napisów, ale jak nie znasz ang kompletnie, to szczerze mówiąc nic straconego, sezon ósmy był akurat kiepski i nieco na siłę). A obejrzeć na kinoman tv

ocenił(a) serial na 9
Sada91

Poprawka, bo nie da się edytować - na kinomanie ten serial został wchłonięty :D z tego co wygooglałam, to znajdziesz na Zalukaj to (kropka zamiast spacji pomiędzy tymi dwoma słowami), tam masz online, a jeśli chcesz do pobrania, to jak wyżej.

ocenił(a) serial na 10
Sada91

Dzięki Sada91, ale już sobie poradziłem ;) Pobrałem wszystkie sezony z jakich arabskich i hiszpańskich stron. Jednak brakuje mi jednego odcinka, dokładnie 14 odcinka sezonu 6 (13 i 14 odcinek były odcinkami specjalnymi, świątecznymi). Szukałem bardzo intensywnie, ale niestety nie mogłem za nic go znaleźć ;(

ocenił(a) serial na 9
rafciu18

Jest ten odcinek na chomiczku, nawet na moim z tego co widzę jeszcze się utrzymał :D z tym, że wrzuciłam go do folderu z piątym sezonem. Wkleiłabym Ci link, ale nie można tutaj żadnych stronek i linków podawać w komentarzach, a wiadomości prywatnej nie da Ci się wysłać, także szukaj w googlach na chomiczku profilu o nicku Lindroos i tam jest folder z serialem i podfoldery z sezonami - musisz wejść w sezon 5 i tam jest odc. A Very Sunny Christmas, napisy także są :D

ocenił(a) serial na 10
rafciu18

ludzie nie wiecie co to jest torrent?