PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=270748}

U nas w Filadelfii

It's Always Sunny in Philadelphia
2005 -
7,7 4,7 tys. ocen
7,7 10 1 4728
8,0 3 krytyków
U nas w Filadelfii
powrót do forum serialu U nas w Filadelfii

Wiem że jest bardzo trudno wybrać z pośród nich ulubioną postać ale kto jest waszym ulubieńcem? Dla mnie Dennis, jego narcyzm i postępująca z każdym sezonem socjopatia jest dla mnie przezabawna

ocenił(a) serial na 10
Godfather99

Dla mnie zdecydowanie Charlie :D Gość miażdży po prostu :D Największy psychol z całego gangu :) Ogólnie wszystkie postacie są spoko, dobrą bekę zapodają też bracia McPoyle :D

Godfather99

szczerze, to faktycznie taki serial gdzie cięzko wybrać postać,nie tyle spośród 5 głównych bohaterów ale tez 2-go planowych jaj cricked czy bracia mcpoyle.
ale ja osobiście stawiam na charliego ten typek potrafi mnie rozbawić najbardziej.

ocenił(a) serial na 9
Godfather99

Dla mnie Charlie (śmieszny pajac)i Frank (niezły psychol).

Godfather99

Chaaarliee!!:) (i jego krzyk!) Od początku budził moją największą sympatię!:D
zaraz za nim Sweet Dee:))

użytkownik usunięty
Godfather99

Charlie. Jego dysleksja, to najzabawniejsza rzecz jaką w życiu widziałam. No i piosenki z Nightman Cometh. WILD CARD BITCHES!

użytkownik usunięty

No i Cricket. Szkoda, że Hornsby pojawił się w tak niewielu odcinkach :C

ocenił(a) serial na 7

Gdy tylko przeczytałem słowo "dysleksja" połączone z osobą Charliego, w sposób niekontrolowany wybuchnąłem śmiechem. Ach, trzeba mu oddać, że jest totalnie, pozytywnie, PORĄBANIE, niereformowalny. Za to go kochamy. :D

użytkownik usunięty
Voytash89

Pepe Silvia i Carol in HR... KLASYK xD Tylko Charlie Day umie zagrać tak tą postać :D

ocenił(a) serial na 7

Mnie poskładało, z jaką powagą przeczytał napis "PRIVATE" na drzwiach w tej koreańskiej restauracji, jako PIRATE. Epickość! :D

ocenił(a) serial na 10
Voytash89

http://www.youtube.com/watch?v=nW6ClXHxPEM ;)

ocenił(a) serial na 10
Godfather99

Charlie i Cricket tez masakruje:)

Godfather99

jak dla mnie Danny DeVito jako Frank powala wszystko! :D